– Fikk gåsehud av sangen fra The Kop

Andrew Robertson løp ustanselig, nøytraliserte Raheem Sterling, og ble belønnet med sang fra The Kop.

15. jan 2018 kl 10.44 Arve Vassbotten

Andrew Robertson løp og løp og tok Raheem Sterling ut av kampen da Liverpool vant 4-3 mot Manchester City. På tribunen sang The Kop om ham, det la han også merke til nede på banen.

– Like etter at vi hadde scoret det fjerde målet vant jeg et par taklinger. Å høre dem synge navnet ditt er alltid fint, og spesielt fra the Kop. Det gir deg gåsehud. Jeg kan ikke takke dem nok for den støtten de har vist meg fra dag en, sier Robertson, og mener stemningen søndag er den beste han har spilt under.

Lang forberedelse

Han mener Liverpool fikk en fordel av å spille FA-cup på fredagen før kampen.

– Vi hadde en lenger oppbygning siden vi spilte på fredag og kunne jobbe litt mer med ting i løpet av uka. Det handlet mye om å dekke rom, og jeg synes vi klarte det fint i dag, sa han til LFCTV.

– Vi ville selvsagt gjerne vunnet mer komfortabelt i dag, og det er jeg sikker på at fansen også gjerne ville. Men spesielt i de første 20-25 minuttene av andre omgang synes jeg vi var utrolige, de kunne ikke håndtere oss og heldigvis tok vi sjansene når vi fikk dem, sier han og legger til at det nå også blir viktig å forbedre seg så man ikke gjør de samme forsvarsfeilene igjen som lot City komme tilbake i kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]