Bekreftet:Grujic lånes ut til Cardiff

Serberen skal spille under Neil Warnock resten av sesongen.

17. jan 2018 kl 16.28 Arild Skjæveland

Marko Grujic var ønsket av både Huddersfield og West Ham i Premier League, men Liverpool ville være sikre på at 21-åringen fikk fast førstelagsspill. Derfor ble det Championship og Cardiff City.

Cardiff ligger på 3. plass i Championship, to poeng bak Derby County som ligger på direkte opprykk. Med 19 kamper igjen har laget alt å spille for, og en luke på sju poeng ned til Sheffield United på siste play-off-plass.

Liverpool FC har bekreftet låneavtalen.

Grujic har kun fått 14 kamper siden overgangen fra Røde Stjerne. Kun tre av kampene har vært fra start.

Håper på gjennombrudd

Spilleren selv er positiv til låneoppholdet, og takker Jürgen Klopp.

– Dette blir kanskje gjennombruddet mitt. Jeg vet at jeg har fått en stor sjanse til å spille for en stor klubb de neste seks månedene, og takker Mr Klopp for alt han har gjort for meg, sier spilleren selv til Mozzartsport ifølge Liverpool Echo.

– Han har oppmuntret meg i så mange måneder. Jeg håper at jeg kan hjelpe Cardiff til å rykke opp til Premier League.

Grujic har kun spilt seks kamper for Liverpool denne sesongen. Han dro til Wales sammen med sin agent Zoran Stojadinovic tidligere i dag, og har blitt avbildet der han signerer låneavtalen.

Skal spille under Warnock

Liverpool-supportere vil ikke ha så mye fint å si om Grujic sin nye sjef, Neil Warnock. 69-åringen var i årevis bitter på Rafael Benítez for å ha hvilt spillere i bortekampen mot Fulham i 2005, da Liverpool slet i ligaen og satset alt på Champions League. Den sesongen endte det med nedrykk for Warnocks Sheffield United.

Warnock har stadig gjort forsøk på å erte på seg Liverpools supportere. Senest i romjulen, da han gikk ut mot Liverpools kjøp av Virgil van Dijk, og sa at hans spiller, 33 år gamle Sol Bamba var en bedre midtstopper.

Cardiff City skal møte Manchester City i FA cupens fjerde runde i slutten av denne måneden. Da får forhåpentligvis Grujic spilletid.

BEDRE?
BEDRE?  Neil Warnock mener hans stopper Sol Bamba er bedre enn Liverpools rekordkjøp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]