– Han har bedt meg om å skyte mer

Alex Oxlade-Chamberlain lyttet til managerens råd.

14. jan 2018 kl 22.19 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain gjorde 1-0 på strålende vis i 4-3 seieren over Manchester City, da hans lave skudd føk forbi City-keeper Ederson og inn i det lengste hjørnet.

– Jeg klarte å vinne tilbake ballen, og satte fart der det åpnet seg et lite rom. Manageren sier jeg skal skyte mer, så jeg gjorde et forsøk, og heldigvis gikk ballen inn, sier Oxlade-Chamberlain til Sky Sports.

Liverpool ble det første laget til å slå Manchester City i Premier League denne sesongen.

– Det var hyggelig å klare det. De har vært strålende hele sesongen. De er et fantastisk lag, og har vist det.

– Vi visste hva som måtte til. Dersom vi ga 100 prosent kunne vi ta de tre poengene. Det var bra at vi klarte det. Det spiller ingen rolle hvem vi møter. Vi ønsker bare å vinne.

Planen var å jage City over hele banen

– City liker å spille ut bakfra, og de er veldig gode til det. Men samtidig liker vi at lag gjør det. Det førte til at vi fikk overtaket.

– I andre omgang scoret vi nesten på alt i 5-10 minutter. De klarte å spille seg ut noen ganger, noe de vil klare siden de er et kvalitetslag.

– Planen var å forsvare seg mot dem over hele banen, så godt som vi kunne. Og jage dem hele tiden, og så angripe når sjansen bød seg, og spille fotball slik vi kan.

Oxlade-Chamberlain benyttet også sjansen til å skryte av hjemmesupporterne.

– Fansen var helt utrolige. Dette var en av de beste atmosfærene jeg har spilt i. Jeg kan si det ofte når jeg spiller her de fleste uker. Men fansen var fantastiske i dag, og de hjalp oss over mållinja.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]