Kan starte for første gang under Jürgen Klopp

Det kan bli mange endringer på laget lørdag kveld.

26. jan 2018 kl 10.24 Arild Skjæveland

Danny Ings kom inn og spilte de siste 20 minuttene i tapet borte mot Swansea på mandag. Sist han startet en kamp for Liverpools førstelag var 4. oktober 2015.

Det var den siste kampen under Brendan Rodgers, borte mot Everton. Kampen endte 1-1, og Ings scoret Liverpools mål. Det var også hans siste mål for førstelaget.

Danny Ings har scoret tre mål på 15 kamper for Liverpool siden overgangen fra Burnley. Han scoret 14 ligamål i sin siste sesong på Turf Moor.

Første start under Jürgen Klopp?

25-åringen har har hatt to alvorlige kneskader. Den første pådro han seg i den aller første treningsøkten med Jürgen Klopp som ny manager.

I sin første sesong var han involvert i åtte kamper på høsten før han fikk skaden, og gjorde comeback borte mot West Bromwich i sesongens siste ligakamp.

Forrige sesong ble det kun to innhopp i ligacupen, der han igjen skadet kneet i 4. runde-kampen mot Tottenham.

Denne sesongen har han fått tre innhopp i Premier League, ett innhopp i ligacupen, og spill for U23-laget. Nå vil han håpe på sin første start under Klopp i FA cupkampen mot West Bromwich lørdag kveld.

Ifølge Chris Bascombe i The Telegraphvurderer Klopp å gi spissen sjansen fra start. Manageren vil ikke la han gå ut på lån, og har han i sine planer for sesongen. Trolig står det mellom han og Daniel Sturridge, som likevel ser ut til å bli på Anfield etter at vinduet stenger. Han er ikke lysten på en overgang til Inter og spill i Serie A.

Tror på store endringer på laget

James Pearce i Liverpool Echo melder at Ragnar Klavan og Dejan Lovren nå begge er friske og klare til å spille dersom Klopp vil bruke dem mot West Bromwich.

Echo-journalisten tror Trent Alexander-Arnold vil få sjansen på høyreback, mens Alberto Moreno kan gjøre comeback etter sin ankelskade på venstreback. Om manageren fortsetter med å bruke sin andrekeeper i cupene, vil det bety Simon Mignolet mellom stengene.

Samtidig er Jordan Henderson tilbake i full trening, og kan være aktuell fra start etter å ha blitt hjemme da laget dro til Swansea.

Spillere som Adam Lallana og James Milner vil også være aktuelle på midtbanen, så her kan det bli veldig mange endringer fra laget som tapte i sør-Wales.

Liverpool spiller allerede tirsdag kveld borte mot Huddersfield, før Tottenham gjester Anfield på søndagen etter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]