Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

20. jan 2018 kl 20.25 Arve Vassbotten

Bunnlaget Swansea er motstander for Liverpool mandag kveld, når Jürgen Klopp og hans menn reiser til Liberty Stadium.

Før den kampen vil Liverpool ligge på fjerde eller femteplass på tabellen, avhengig av hvordan Tottenham gjør det borte mot Southampton søndag klokka 17.

Hattrick fra Agüero

Uansett har de andre topplagene som var i aksjon lørdag satt ytterligere press på Liverpool ved å vinne sine kamper.

Dagen startet med at Chelsea smadret Brighton med 4-0. Eden Hazard scoret to ganger, og Willian og Victor Moses ett hver i deres kamp på The American Express Community Stadium.

Manchester United fulgte opp med 1-0 borte mot Burnley, etter scoring av Anthony Martial, og Manchester City avsluttet fotballdagen med å slå Newcastle 3-1 hjemme.

Sergio Agüero scoret hattrick i sin 200. Premier League-kamp. Dermed har han 16 mål på 19 kamper i serien, to færre mål enn Mohamed Salah.

Jacob Murphy scoret for Rafael Benitez sine menn.

Også Arsenal på 6. plass vant sin kamp mot Crystal Palace med 4-1. Nacho Monreal, Alex Iwobi, Laurent Koscielny og Alexandre Lacazette scoret etter 5, 10, 13 og 21 minutter for effektiv å drepe den kampen tidlig i første omgang. Crystal Palace fikk sitt trøstemål ved Luka Milivojevic.

Liverpool kan passere Chelsea på tredjeplass mandag, om det blir seier med tre mål eller mer.