– Jeg har aldri lovet noen spilletid

Jürgen Klopp nekter å utelukke en overgang for Daniel Sturridge i januar, og har positive meldinger om Danny Ings' form.

27. jan 2018 kl 00.20 Arve Corneliussen

– Jeg har aldri i mitt liv lovet en spiller spilletid de neste månedene. Det er ikke mulig å gjøre. Når Daniel (Sturridge) er skadefri, trener og er i form er han fortsatt en fantastisk spiss – ingen tvil om det, siteres Jürgen Klopp i Liverpool Echo.

Denne måneden har ryktene om at Daniel Sturridge skal forlate Anfield allerede i januar florert. Spissen skal ifølge rapportene ønske seg mer spilletid med håp om å spille seg inn i Englands VM-tropp.

Utelukker ikke overgang

Et av de mulige alternativene før Deadline Day skal være en låneovergang til Inter. Klopp nekter imidlertid å svare på spekulasjonene.

– Jeg kan ikke gi et svar på det. Det er en åpen ting. Det er mange spekulasjoner for tiden, og ingenting å si om dem. Når vi har noe å fortelle, forteller vi det. Så langt har vi trengt ham. Vi får se hva som skjer de neste dagene, sier manageren.

Videre forklarer tyskeren hvorfor Sturridge ikke har spilt siden storseieren over Spartak Moskva i starten av desember:

– Han har ikke spilt de siste ukene av forskjellige årsaker. En av dem er naturligvis Roberto Firminos prestasjoner, og en annen er Dom Solankes utvikling. I tillegg har Daniel vært inn og ut av trening. Stort sett inne, men de gangene han har vært inne har han vært litt uheldig med kampene.

Ings tilbake i gammelt slag

Skulle Sturridge forsvinne allerede i januar, ser han ut til å ha Danny Ings tilbake for fullt som et reellt spissalternativ.

– Det har vært tøft for Danny på grunn av skadene. I starten av preseason slet han litt med en skade igjen. Nå er han akkurat den samme spilleren som Liverpool signerte for noen år siden, og det er godt for meg å se, forteller Klopp, og fortsetter:

– Da han kom tilbake var han ikke 100 prosent, men nå er han der han var. Det er gode nyheter for ham, viktig for karrieren og veldig viktige nyheter for både familien hans og oss. Det eneste problemet nå er at han ikke er i rytmen fordi han ikke har spilt så mange kamper. Han har spilt for U23, men det er ikke det samme. De er viktige i starten, men de er annerledes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]