– Vi må ta avgjørelsen om det er nå eller til sommeren?

Men det virker lite sannsynlig at Jürgen Klopp vil erstatte Philippe Coutinho før til sommeren.

27. jan 2018 kl 09.25 Arild Skjæveland

Onsdag kveld stenges overgangsvinduet. Liverpool har kjøpt Virgil van Dijk denne måneden, men også solgt Philippe Coutinho. Det virker lite sannsynlig at han kommer til å bli erstattet før onsdag, og at Jürgen Klopp skal jobbe med det han har tilgjengelig frem til sesongslutt i mai.

– Situasjonen vår er alltid den samme. Vi er på utkikk etter spillere hele året. Så hvorfor skulle jeg stoppe nå bare fordi 31. januar nærmer seg?, spør Klopp i Liverpool Echo.

Nå eller til sommeren?

James Pearce i Echo tror ikke det kommer inn flere spillere i dette vinduet. Det sa også Klopp på pressekonferansen sin i går – da han også spøkte med at han ikke ville drepe alle ryktene.

– Vi gjør dette hele tiden, og ingenting har forandret seg. Det eneste er med en eller to spillere der vi må ta en avgjørelse på om det er for nå eller for sommeren. Det er den eneste forskjellen, sier manageren til Echo.

– Vi er på konstant utkikk – iPaden min er full av spillere fra hele verden. Men spesifikt? Nei. Det er ikke slik at vi nå sier akkurat hva vi trenger, ellers kan vi ikke spille fotball lenger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]