FOKUSERER PÅ DET SPORTSLIGE  Philippe Coutinho er en god venn, men Alex Oxlade-Chamberlain tenker ikke på at brasilianeren har forlatt Liverpool.

– Jeg har ikke engang tenkt på at Coutinho har forlatt klubben

Det faktum at Philippe Coutinho er historie i Liverpool kan gi Alex Oxlade-Chamberlain enda mer spilletid.

Da Philippe Coutinho fikk problemer med å svare på spørsmål om Barcelonas interesse under et intervju etter Bournemouth-kampen avbrøt Alex Oxlade-Chamberlain seansen og forsvarte sin lagkamerat. På søndag kan Oxlade-Chamberlain starte mot Manchester City på Coutinhos plass.

– Personlig har jeg ikke en gang tenkt på at Phil har forlatt oss, siteres Oxlade-Chamberlain av The Times.

– Du følger med og innser hva som har skjedd, men du kan ikke begynne å legge for mye vekt på det. Vi kan ikke tenkte på hvordan det vil gå når Phil ikke er her. Slik kan det ikke være, fortsetter 24-åringen.

– Vi har spilt god fotball i de kampene hvor Phil ikke har vært med også, og vi har fortsatt strålende spillere som kan score mål. Karer som Mo, Sadio, Roberto og alle andre.

– Vi har scoringer og kreativitet i alle posisjoner. Phils bidrag kom selvsagt i tillegg til dette, det er det ingen tvil om. Men faktum er at han er historie nå, og vi må tenke på hva vi må gjøre for å få jobben gjort. Jeg har tillit til mine medspillere, og tro på at vi skal komme oss videre. Jeg tror ikke dette vil påvirke oss i det heletatt.

– Jeg har stor respekt for Phil og hans avgjørelser. Jeg ønsker ham alt godt. Men han er ikke i mine tanker akkurat nå. Jeg tenker på kampen mot Manchester City, og der vil han ikke kunne påvirke sluttresultatet.

– Jeg er mer opptatt av hva jeg selv kan gjøre, hva Mo kan gjøre, hva Sadio kan gjøre, og hvem det nå blir som spiller kampen, for vi er de spillerne som skal forsøke å få et godt resultat for klubben.

– Først og fremst er jeg en type som ønsker å stå frem og vise at jeg kan prestere under press. I en stor klubb som Liverpool vil spillere komme og gå. Det er vår jobb å holde hjulene igang.

– Vi har akkurat kjøpt Virgil

Oxlade-Chamberlain innser at Coutinhos avgang kan bety mer spilletid for han selv og hans medspillere.

– Store klubber mister spillere og store spillere vil komme inn. Vi har akkurat kjøpt Virgil, og han har vært en utrolig bra tilvekst. I den korte tiden han har vært her har han brakt masse selvtillit til gruppen gjennom sin personlighet, og har gitt oss et stort løft.

– Du liker ikke å se en venn som Philippe forlate oss. Han var virkelig en fin fyr. Men jeg fortsetter som før.

Del

Alex Oxlade-Chamberlain

14.05.2018 13:40

Kneskaden er alvorligere enn først antatt

Alex Oxlade-Chamberlain kan ikke regne med å være tilbake i spill før i november.

26.04.2018 09:26

Ikke korsbåndskade for Ox

Det skal dreie seg om en leddbåndskade i høyre kne, og Liverpool håper at midtbanespilleren kan starte preseasontrening i juli.

25.04.2018 23:03

Oppdatering på skadesituasjonen:Skadekrise på tynnslitt midtbane

Oxlade-Chamberlains skade kan skape hodebry for Jürgen Klopp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2018 kl 20:55

Det blir travle dager for det medisinske apparatet

Fire spillere må undersøkes.

+
16.10.2018 kl 20:05

90 minutter for Alisson og Firmino

Brasil slo Argentina på overtid.

+
16.10.2018 kl 19:15

– Kun City har et stopperpar av slik kvalitet

Lokale journalister trekker frem Gomez og Van Dijk som best i Premier League.

+
16.10.2018 kl 17:41

Allerede på vei tilbake til Merseyside

Naby Keita vet ikke om skaden er alvorlig.

+