Joe Gomez:– Kjøpet av Van Dijk viser hvilken manager vi har

Unggutten tror han kan lære mye av Virgil van Dijk.

3. jan 2018 kl 11.52 Arild Skjæveland

På mandag gikk overgangen til Virgil van Dijk i orden, og nederlenderen er endelig Liverpool-spiller. En som gleder seg til å jobbe med midtstopperen er Joe Gomez

– For meg personlig er det enda en jeg kan lære fra. Han er en rutinert forsvarer med mange kvaliteter. Det er en annen jeg kan utvikle meg og lære fra, som jeg har gjort her med Joel (Matip), Dejan (Lovren), Ragnar (Klavan) og så videre, sier talentfulle Gomez til Liverpoolfc.com.

De to forsvarerne vil trolig trene sammen for første gang onsdag, når forberedelsene til FA cupmøtet med Everton på fredag starter for fullt.

Klopp er nøkkelen

– For laget er det en ny stor signering. Det viser størrelsen på klubben, og troen folkene har på det manageren prøver å bygge her

Gomez tror Jürgen Klopp er nøkkelen til at klubben kan tiltrekke seg slike spillerne.

– Det viser hvilken manager vi har - at folk vil komme hit og spille for ham. Jeg vet at alle som er her har den følelsen. De vil bare spille og gjøre det bra for ham.

– Det er fint å være i en stall med så mye talent i verdensklasse. Det gir deg selvtillit når du går ut på banen og motstanderne tenker at de har en tøff oppgave foran seg. Nå vil det bli enda bedre med Van Dijk.

«Bruk dem sammen»

Kjøpet av Virgil van Dijk var tema på Match of the Day på BBC i går kveld. Da mente den tidligere Arsenal-stopperen Martin Keown at Jürgen Klopp burde bruke Joe Gomez sammen med Virgil van Dijk i midtforsvaret.

Se video under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]