Leder ligaen med to poeng

Liverpool U23 har et godt utgangspunkt foran kveldens bortekamp mot Manchester City.

12. jan 2018 kl 11.16 Einar Kvande

Premier League 2-leder Liverpool U23 får en tøff oppgave i bortekampen mot Manchester City fredag kveld. Neil Critchleys lag er to poeng foran Leicester City i toppen av ligaen, og har også en kamp til gode på tabelltoeren. Leicester spiller også bortekamp i kveld, mot West Ham.

Kveldens kamp på Manchester Citys akademi-stadion har avspark klokken 20.00 og blir vist direkte på LFCTV GO.

– Vi ble frustrerte da vi ikke kunne spille forrige helg, men noen ganger er ikke slikt i dine egne hender, noe som var tilfellet forrige helg med en frossen bane. Så nå klør vi etter å spille kamp etter avbrekket, og vi ser frem til det som bør bli en veldig god kamp, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com foran kampen mot de lyseblå fra Manchester.

Vant i høst

– Vi slo City 1-0 i september, da Yan Dhanda scoret et fantastisk mål. Det var en veldig god kamp som ble avgjort på briljant vis av Yan.

– Når du spiller mot et lag som Manchester City vet du at du må prestere opp mot ditt beste for å få et godt resultat, så alle spillerne må spille bra dersom vi skal få med oss tre poeng, slår Critchley fast.

– Vi er henrykt over at noen av våre spillere har fått muligheten til å spille på lån hos andre klubber, som Corey Whelan i Yeovil Town og Matty Virtue i Notts County. Det åpner døren for andre spillere, og vi påpeker at alle hele tiden må gi alt, for du vet aldri når muligheten vil komme. Kampen mot Manchester City vil være en mulighet for en eller to spillere, og forhåpentligvis tar de vare på den.

Strålende sesong

– Vi har hatt en strålende sesong så langt, og noen av kampene har vært enestående. Det er en fornøyelse å trene denne gruppen. Vi håper det fortsetter slik i andre halvdel av sesongen.

– Vår filosofi og troen på måten vi utvikler spillere på vil aldri endre seg, og det demonstrerte vi ved å sende spillere på utlån denne uken, noe som er en erfaring å ta med seg.

– Vi har også tatt farvel med Cameron Brannagan, som gikk permanent til Oxford United. Vi ønsker Cameron alt godt. Han er en veldig flott gutt, og dette er en stor mulighet for ham, avslutter Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]