Nytt utlån for Liverpool-ving

Ryan Kent returnerte nylig fra et mislykket låneopphold i Bundesliga-klubben Freiburg. Nå er han blitt lånt ut på nytt.

12. jan 2018 kl 12.04 Einar Kvande

21 år gamle Ryan Kent har skrevet under på en låneavtale med Bristol City for resten av sesongen, melder Liverpool Echo.

Bristol City jakter opprykk til Premier League, og ligger for øyeblikket på fjerdeplass i The Championship.

Kent har vært tilbake på trening med Jürgen Klopps førstelagstropp på Melwood de siste dagene, men planen var hele tiden å låne ham utpå nytt for at utviklingen til vingen skal få et løft.

Flere klubber var interesserte

Det var opprinnelig forventet at Kent skulle tilbringe hele sesongen i Tyskland, men da han fikk lite spilletid i Freiburg ble klubbene enige om å terminere kontrakten.

Flere Championship-klubber var interesserte i å låne Kent etter at han kom tilbake til England. Jürgen Klopp mente at Bristol City var det beste stedet for vingen. Echo skriver at Derby, Leeds, Middlesbrough og Barnsley også ville ha spilleren.

Bristol City har hatt en kjempesesong, og er i semifinalen i ligacupen, der de tapte 2-1 på bortebane for Manchester City i den første av de to kampene. På veien har de slått ut Premier League-klubber på rekke og rad, i form av Watford, Stoke, Crystal Palace og Manchester United.

Er lovet førstelagsspill

Manager Gary Johnson har lovet å gi Kent fast førstelagsspill, og Bristol-klubben vil måtte kompensere Liverpool økonomisk om Kent ikke får et visst antall kamper.

Kent signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i august. Han gjorde det meget bra på utlån hos Barnsley forrige sesong, hvor han spilte 47 kamper og ble kåret til årets unge spillere i Yorkshire-klubben.

Låneoppholdet hos Bristol City er også blitt bekreftet av Liverpool FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]