The Times:Synes prislappen er for høy

Liverpools interesse for Thomas Lemar har kjølnet.

14. jan 2018 kl 10.56 Einar Kvande

Thomas Lemar står fortsatt øverst på ønskelisten til Jürgen Klopp når han skal erstatte Philippe Coutinho, men Liverpool har lagt alle tanker om et kjøp på is etter at Monaco øket sitt prisforlangende til 90 millioner pund, opplyser Jonathan Northcroft i The Sunday Times.

Den franske klubben hadde indikert at de ville akseptere et lavere overgangsbeløp for Lemar, men da transfervinduet åpnet informerte Monaco interesserte klubber at det ville koste kjøpende klubb 90 millioner pund å sikre seg Lemar i januar. Dette er samme beløp som Arsenal var villige til å betale for den franske landslagsspilleren sist sommer.

Ifølge Northcroft har dette ført til at Liverpool har trukket seg tilbake, og har droppet å legge inn bud. Anfield-klubben verdsetter Lemar langt lavere, til rundt 60 millioner pund. Jürgen Klopp har gått i bresjen for dette synspunktet. Tyskeren ønsker å reinvestere pengene Liverpool fikk for Coutinho med kløkt, og er villig til å vente til i sommer for å få mer ut av pengene da.

Pulisic er et alternativ

Selv om Klopp beundrer Lemars ferdigheter, mener han at det er andre spillere som også kan fylle tomrommet etter Coutinho. Blant disse finner vi Borussia Dortmunds amerikaner Christian Pulisic. Dortmund ønsker imidlertid å beholde Pulisic til 2019, og da vil Anfield-klubben også få konkurranse av Manchester United.

Liverpool jobber fortsatt for å overtale Red Bull Leipzig til å gi slipp på Naby Keita tidligere enn planlagt. Liverpool ønsker seg Keita denne måneden, og er villige til å betale et betydelig beløp på toppen av den avtalte overgangssummen for å få det til. Northcroft melder at samtalene mellom klubbene pågikk i går kveld, men det har ikke vært særlig fremgang å snakke om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]