Coutinhos farvel med klubben og fansen:– Takk til dere alle

Philippe Coutinho har delt en rørende avskjedsmelding etter Barcelona-overgangen.

9. jan 2018 kl 00.15 Marius Rabben

«Siden øyeblikket jeg ankom Liverpool, har jeg og familien min blitt ønsket velkommen og fått mange venner. På og utenfor banen har vi fått oppleve det vakre med denne klubben og supporterne. Motsatt vei håper jeg at jeg har brakt minner og øyeblikk som har gitt glede til Liverpool-fansen», skriver 25-åringen i et Instagram-innlegg sent mandag kveld.

«Da jeg flyttet til Liverpool, kjente jeg til storheten og historien til klubben, men det jeg lærte gjennom min tid der, var det unike hjertet og sjela til stedet. Det har sin egen personlighet og karakter.»

«Jeg forlater Liverpool fordi Barcelona er en drøm for meg. Liverpool var en drøm som jeg var heldig nok til å få realisere, og jeg har gitt fem år av livet mitt til det. En karriere på fotballbanen varer bare en periode, og å få spille for Barcelona i tillegg til Liverpool er noe jeg ønsker å oppleve og nyte så lenge jeg er velsignet nok til å være i stand til det.»

– Håper fansen forstår valget

«Jeg håper supporterne forstår at valget om å oppleve noe nytt ikke handler om å minimere betydningen av dere for meg, eller klubbens viktighet. Ingenting vil noensinne kunne gjøre det i hjertet mitt.»

«Jeg ønsker Jürgen og laget ingenting annet enn glede og suksess for resten av sesongen og tiden videre. Dette er et utrolig lag, og de blir bedre og bedre hele tiden.»

«Det er altfor mange folk jeg ønsker å takke, men jeg kan ikke nevne alle individuelt.»

«Til alle i det fantastiske klubbapparatet som har vært en del av livet mitt i Liverpool – jeg kommer til å savne dere. Til eierne, som har forsøkt så godt å bringe suksess, og til rekrutteringsstaben som viste meg tillit nok til å hente meg hit og belønne meg underveis på reisen, og til mine utrolige lagkamerater, tidligere og nåværende, som har hjulpet meg med å vokse og bli bedre som spiller og person, jeg ønsker å si takk til dere alle. Alt jeg har oppnådd her, ville ikke vært mulig uten dere.»

«Og til slutt, til de viktigste personene i Liverpool – til Liverpool-supporterne. Jeg kan ikke få takket dere nok for hva dere har gitt meg gjennom denne perioden, og uansett hvor jeg drar i verden, resten av livet, så vil Liverpool alltid ha en plass i hjertet mitt. Dere, klubben og byen vil alltid være en del av meg.»

«You’ll Never Walk Alone. Philippe.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]