Tar mål av seg til å bli det første laget som slår City

Manchester City har fortsatt ikke tapt en ligakamp denne sesongen. Det håper Dejan Lovren at Liverpool skal klare å endre på.

14. jan 2018 kl 10.26 Einar Kvande

Manchester City har vunnet 20 av 22 ligakamper denne sesongen. I de to siste har de spilt uavgjort.

– Vi vet hva vi har i vente i disse 95 minuttene. Det blir en intens kamp. Vi er klare til å ta kampen, lover Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

– City har kvalitet i angrepsrekka, men de skal ikke glemme at vi har det samme. Det vil bli en interessant kamp. Vi får se hvem av de to managerne som klarer å beholde roen og sørge for at laget hans beholder ballen i laget.

– Vi tror på våre egne kvaliteter, og vil ha lært av vår forrige kamp mot dem, hvor vi tapte. Vi er smartere nå.

Press

– Du føler alltid press foran en kamp som dette, men det er positivt. Slik statistikk som City har er til for å brytes. Vi skal vise dem at det ikke er enkelt å komme til Anfield. Vi er også inne i en god resultatrekke, hvor vi har spilt 17 kamper uten tap.

– Vi tar ett steg om gangen. Vi vet at denne type statistikk ikke er viktig om du ikke vinner neste kamp. Så enkelt er det.

– Vi vet hva vi kan forvente oss, og vi vet hva vi kan oppnå. Det viktigste er at vi tror på oss selv. Vi har stor støtte fra våre egne fans, manageren og staben. Det er opp til oss.

Ekstra konkurranse

Jürgen Klopp har nå mange valgalternativer i midtforsvaret i form av Virgil van Dijk, Ragnar Klavan, Joël Matip og Lovren selv, så det er slett ikke sikkert kroaten får starte dagens kamp.

– Det er alltid flott å ha kvalitetsspillere i troppen og ved siden av deg på laget. Konkurranse om plassene gir oss bare ekstra motivasjon til å jobbe mye hardere. Fotball handler om å utfordre spillere til å forbedre seg. Virgil er vår nye lagkamerat, og alle er galde for at han er her, hevder Lovren.

– Det viktigste er laget. Vi må konsentrere oss om laget, ikke hvem som får spille eller ei. Det skal spilles mange kamper denne sesongen, og til noen av dem vil det kanskje bare være en eller to midtstoppere skadefrie. Det er bedre å ha for mange enn for få spillere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]