Sett opp «ditt lag» mot Swansea:Uforandret eller bør Klopp gjøre endringer?

Etter seier mot serieleder Man City venter bunnlaget Swansea. Her kan du sette opp hvilke 11 du mener Klopp bør starte med.

21. jan 2018 kl 19.58 Arve Vassbotten

Virgil van Dijk gikk glipp av kampen mot Manchester City på grunn en liten hamstringsskade, men er igjen aktuell for å få sin Premier League-debut for Liverpool mandag kveld.

Daniel Sturridge skal også være frisk igjen, mens Ragnar Klavan, Dejan Lovren og Mohamed Salah alle har slitt med sykdom denne uka. Men Klopp regnet med at både Salah og Klavan skulle bli klare, mens det var mest usikkert med Lovren.

Jordan Henderson var også endelig tilbake i full trening tidligere i uka, men det er uklart om han er klar til å starte ennå. Det som er klart er at Klopp ønsker at Loris Karius skal stå i mål også på Liberty Stadium.

Sist stilte Klopp med dette mannskapet: Karius, Gomez, Lovren, Matip, Robertson, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah, Mane, Firmino. Reserver: Mignolet, Milner, Klavan, Lallana, Ings, Solanke, Alexander-Arnold.

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Her er supporternes lag

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]