Arsenal med skader i forsvaret

Liverpools motstander på lørdag har flere aktuelle spillere for sin bakre firer som enten vil være ute med skade eller pr. i dag er usikre.

30. okt 2018 kl 17.07 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo er den hurtige høyrebacken Hector Bellerin den siste på Arsenals skadeliste. Spanjolen måtte forlate banen mot Crystal Palace på søndag med en skade i låret.

Fra før av er Nacho Monreal (hamstring), Sead Kolasinac (hamstring), Laurent Koscielny (akilles) og Dinos Mavropanos (lyske) ute av forsvarsspillerne i førstelagstroppen, samt midtbanespiller Mo Elneny (lår).


Tre kan bli klare

Det medførte at Arsenals bakre firer som avsluttet mot Crystal Palace (2-2) var Stephan Lichtsteiner på høyre back, Granit Xhaka som vanligvis er midtbaneanker vikarierte på venstrebacken, mens Rob Holding og Shkodran Mustafi var i midtforsvaret.

Ifølge London Evening Standard vil Monreal og Kolasinac blir vurdert foran kampen i ligacupen mot Blackpool i morgen. De må da sies å ha en sjanse til å rekke Liverpool, spesielt hvis de kommer på banen mot Blackpool.

Det er ikke kommet noen diagnose for når Bellerin blir klar igjen, men han er så langt ikke utelukket fra lørdagens møte med de røde.

Koscielny, Mavropanos og Elneny vil ikke være tilgjengelig for spill førstkommende helg

Har du innspill til journalisten?
[email protected]