VideoChelsea holder følge

Knuste Burnley uten Hazard samtidig som Arsenals seiersrekke stoppet.

28. okt 2018 kl 16.33 Arild Skjæveland

Mange hadde nok øynet et håp om at Chelsea kunne avgi poeng da meldingene kom om at deres største stjerne kom til å miste kampen. Eden Hazard er Premier Leagues toppscorer, men var ikke med i troppen til kampen borte mot Burnley.

Det gjorde ingenting – for Chelsea kjørte over Sean Dyche sitt lag. Alvaro Morata satte inn 1-0 midtveis i førsteomgang, før Ross Barkley, Willian og Ruben Loftus-Cheek scoret hvert sitt eter pause. Sluttresultatet ble 4-0 til gjestene.

Det gjør at Chelsea nå er oppe på 2. plass på tabellen med 24 poeng – to bak Liverpool.

Manchester City vil klatre forbi både LFC og Chelsea med seier borte mot Tottenham på mandag. Uavgjort på Wembley vil bety at Liverpool beholder ledelsen, men tar City over Maurizio Sarris lag på målforskjell.

Seiersrekken stoppet

Etter tap mot Manchester City og Chelsea i de to første ligakampene denne sesongen har Arsenal virkelig fått sving på ting. Unai Emerys lag hadde vunnet 11 kamper på rad før bortekampen mot Crystal Palace. Sju av dem var i Premier League.

Palace tok ledelsen før pause, før Arsenal slo tilbake med to scoringer etter hvilen. En sen redusering på straffespark gjorde at Gunners sin seiersrekke stopper på 11. De er dog ubeseiret i 12 kamper på rad i alle turneringer.

Arsenal er som kjent Liverpools neste motstander. Lagene skal møtes på Emirates Stadium neste lørdag, i en kamp som har avspark kl. 18.30.

Frem til det har Klopps lag noe så sjeldent som en hel uke fri. Arsenal skal møte Blackpool i ligacupen onsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]