Skadeoversikt etter landskampeneDet blir travle dager for det medisinske apparatet

Fire spillere må undersøkes.

16. okt 2018 kl 22.55 Arild Skjæveland

Tirsdag kveld ble de siste landskampene spilt i denne omgang. Gini Wijnaldum ble sittende på benken i hele kveld da Belgia og Nederland spilte 1-1 – mens reservekeeper Simon Mignolet voktet Belgias mål.

Roberto Firmino og Alisson Becker spilte begge 90 minutter, mens Fabinho fikk 37 minutter. Det så ikke ut til at noen av brasilianerne hadde problemer – så forhåpentligvis vil de returnere uskadd til Melwood senere denne uken.

Liverpool hadde 19 spillere på landslagsoppdrag. Fire har gitt Klopp grunn til bekymring.

Mohamed Salah

Fikk en strekk i en muskel i Egypts kamp mot Swaziland etter å ha scoret et mål. Spilte 88 minutter, og måtte av banen like før slutt.

Returnerte til Liverpool for videre undersøkelser. Det har blitt rapportert at det ikke er alvorlig, og at han kan være aktuell mot Huddersfield.

Virgil van Dijk

Storspilte og scoret mål da Nederland knuste Tyskland 3-0. Ble så sendt hjem til Merseyside på grunn av den gamle ribbeinsskaden han pådro seg mot Paris Saint-Germain.

Ronald Koeman har sagt litt av hvert etter at han sendte kapteinen sin hjem. Han har både sagt at Virgil har spilt med to brukne ribbein og må ta smertestillende for å komme seg gjennom kampene – men også at det ikke er noen sjanse for at han vil måtte stå over helgens kamp mot Huddersfield.

Sadio Mané

Mandag dukket det opp bilder av Sadio Mané på sykehus, der han fikk bandasjert det som skal være en brukket tommel. Også røntgenbildene hans kom på Twitter, og viste det samme.

Klubben er klar over skaden, han sto over den andre kampen mot Sudan, og returnerer til Merseyside. Det positive er at tommelskader sjelden gjør at spillere mister kamper – kun tre ganger har det skjedd de siste seks sesongene, og alle gangene var det målvakter.