– Det er ingen tvil om at Pep Guardiola er verdens beste manager

Jürgen Klopp har høye tanker om søndagens motstander.

7. okt 2018 kl 14.18 Arild Skjæveland

Kl. 17.30 skal Liverpool ta imot Manchester City på Anfield. Det blir det 15. møtet mellom Jürgen Klopp og Pep Guardiola.

Klopp mener City har verdens beste manager.

– Det han har fått til siden han startet sin managerkarriere – jeg har aldri hørt om noe lignende. Folk her i Liverpool vil si annerledes om de store Bill Shankly og Bob Paisley, men det er vanskelig å sammenligne to så ulike tider, og ting er så annerledes, sier Klopp til ESPN.

– Han er den beste i verden. Det er det ingen tvil om. Ingen tvil.

Klopp med suveren statistikk

Det er ingen manager som har bedre statistikk mot nettopp Pep Guardiola enn Jürgen. Liverpool-manageren har vunnet åtte av 14. Pep har fem seire, og én kamp har endt uavgjort. Det er ikke noen annen manager i nærheten av mot spanjolen.

– Folk har alltid sagt at han har hatt bedre lag enn meg, men jeg vil ikke en gang sammenligne meg selv med ham. Jeg ser lagene hans spille, og jeg vet at det er helt eksepsjonelt. Jeg ser hva han har gjort med de ulike lagene.

– Ja, han har hatt bedre lag, det er sant. Med mer erfaring. Bayern og Barcelona, det trenger vi ikke å snakke om. Målet for oss er å komme nærmere.

Liverpool - Manchester City har avspark kl. 17.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]