– Det er nesten umulig å slå Liverpool

Neil Warnock gir ikke laget sitt store sjanser før lørdagens kamp.

26. okt 2018 kl 12.21 Arild Skjæveland

Neil Warnock har hatt sin pressekonferanse før morgendagens kamp på Anfield. Han kaller det «nesten umulig» å slå Liverpool på Anfield.

– Det er en enorm oppgave. Det er nesten umulig for noe som helst lag å slå Liverpool slik de spiller, sa Warnock på pressekonferansen ifølge WalesOnline.

– Jeg mener de tre på topp kanskje er verdens beste, Dersom de tre er skadet, så er ikke de neste tre så verst heller, sa han videre.

– Det er bare så mye en trener kan få til.

Håper spillerne gleder seg

Cardiff vant sin første kamp for sesongen forrige helg, da Fulham ble slått 4-2 i Wales.

– Vi må alle prestere vårt aller beste for å kunne gi dem en god kamp, og håpe at de har en dårlig dag, sa Warnock.

– Men jeg tror vi kan gi dem problemer. Jeg håper at guttene ser frem til det. Det er en spesiell stadion for fotball – et bemerkelsesverdig sted.

To av sommerens nysigneringer scoret mot Fulham forrige helg.

– Josh Murphy og Bobby Reid har vært mine signeringer, og det tar litt tid for unge spillere når de kommer til Premier League. Det er en helt annen måte å spille på, og jeg er fornøyd med hvordan de har vokst. Paterson viser også sin modenhet.

Skryter av Klopp

69-åringen forteller at han er fan av Liverpools manager.

– Jeg liker bare måten han er på. Han bryr seg, er lidenskapelig og skjærer noen grimaser. Han har skapt det laget. Han så hvilke svakheter de hadde, og fikset det.

– Ja, han har brukt mye penger, men han er en eksepsjonell manager, og vi er veldig heldige som har de managerne vi har i denne ligaen.

Liverpool - Cardiff spilles lørdag kl. 16.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]