FAN AV KLOPP:  Neil Warnock har sansen for Liverpools manager.

– Det er nesten umulig å slå Liverpool

Neil Warnock gir ikke laget sitt store sjanser før lørdagens kamp.

Neil Warnock har hatt sin pressekonferanse før morgendagens kamp på Anfield. Han kaller det «nesten umulig» å slå Liverpool på Anfield.

– Det er en enorm oppgave. Det er nesten umulig for noe som helst lag å slå Liverpool slik de spiller, sa Warnock på pressekonferansen ifølge WalesOnline

– Jeg mener de tre på topp kanskje er verdens beste, Dersom de tre er skadet, så er ikke de neste tre så verst heller, sa han videre.

– Det er bare så mye en trener kan få til.

Håper spillerne gleder seg

Cardiff vant sin første kamp for sesongen forrige helg, da Fulham ble slått 4-2 i Wales.

– Vi må alle prestere vårt aller beste for å kunne gi dem en god kamp, og håpe at de har en dårlig dag, sa Warnock.

– Men jeg tror vi kan gi dem problemer. Jeg håper at guttene ser frem til det. Det er en spesiell stadion for fotball – et bemerkelsesverdig sted.

To av sommerens nysigneringer scoret mot Fulham forrige helg.

– Josh Murphy og Bobby Reid har vært mine signeringer, og det tar litt tid for unge spillere når de kommer til Premier League. Det er en helt annen måte å spille på, og jeg er fornøyd med hvordan de har vokst. Paterson viser også sin modenhet.

Skryter av Klopp

69-åringen forteller at han er fan av Liverpools manager.

– Jeg liker bare måten han er på. Han bryr seg, er lidenskapelig og skjærer noen grimaser. Han har skapt det laget. Han så hvilke svakheter de hadde, og fikset det.

– Ja, han har brukt mye penger, men han er en eksepsjonell manager, og vi er veldig heldige som har de managerne vi har i denne ligaen.

Liverpool - Cardiff spilles lørdag kl. 16.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.