– Det var en lettelse

Andy Robertson trakk et lettelsens sukk da sluttsignalet lød i Huddersfield.

22. okt 2018 kl 09.22 Einar Kvande

Venstrebacken innrømmer at seieren satt langt inne på John Smith's Stadium.

– Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men det er kamper som dette du må vinne om du ønsker å kjempe om tittelen. Vi kan spille mye bedre enn dette. Vi er selvsagt lettet. Det var en vanskelig kamp mot et godt lag, uttaler Robertson til Liverpool Echo.

– Det er viktig å få med seg en seier fra steder som dette. Heldigvis klarte vi å ta ledelsen, og red av stormen deretter. Vi kan spille mye bedre, men Huddersfield gjorde det vanskelig for oss.

Ble ikke overrasket

Liverpool ligger på andreplass i Premier League, på dårligere målforskjell enn Manchester City. Et City-lag som scoret fem mål mot Burnley i helgen.

– Vi ble ikke overrasket over Huddersfield. Vi analyserte dem grundig på forhånd, og analyseteamet og manageren understreket at de er et bedre lag enn poengfangsten deres tilsier, og det mener jeg de beviste.

– De spilte veldig bra, og de er nok litt uheldige med hvordan de ligger plassert på tabellen. Jeg tror de vil få en positiv sesong. De må bare komme seg på beina igjen, men for oss handlet det om å ta de tre poengene, avslutter Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]