Fryktet han skulle miste synet

Roberto Firmino var redd han skulle bli blind på det ene øyet etter kampen mot Tottenham.

5. okt 2018 kl 08.39 Arild Skjæveland

Det er snart tre uker siden kampen mellom Tottenham og Liverpool på Wembley, der de helrøde vant 2-1.

I den kampen måtte Roberto Firmino byttes ut med et kvarter igjen å spille med noe så sjeldent som en øyeskade. Brasilianeren fikk fingeren til Jan Vertonghen i øyet, og måtte forlate banen. Der og da så en ikke hvor alvorlig det var, men senere samme kveld dukket det opp en del bilder som var ubehagelig å se på.

Han fikk utrolig nok frispark mot seg i duellen med Tottenhams belgier.

DUELLEN:
DUELLEN:  Roberto Firmino fryktet at han skulle miste synet etter denne duellen med Jan Vertonghen.

Firmino selv bekrefter at han fryktet det verste.

– Jeg var redd for å bli blind på det ene øyet og ikke kunne se igjen. Takk Gud for at det ikke skjedde og at det ble gradvis bedre dag for dag, sier Firmino i et intervju med Sky Sports.

27-åringen trente med briller en knapt har sett siden Edgar Davids var aktiv, og kom inn og ble matchvinner mot Paris Saint-Germain tre dager senere.

Bedre og bedre

Liverpools nummer 9 forteller at han var veldig bekymret.

– Jeg tar medisin og tar vare på det. Øynene dine er veldig viktige som profesjonell fotballspiller, og alt er heldigvis bra nå. Jeg var redd, men smertene gikk gradvis over etter at legen ga meg en smertestillende.

– Da det skjedde var alt uskarpt, og jeg kunne ikke se med det venstre øyet. Nå er det mye bedre. Smertene er borte og jeg kjenner det ikke. Det er fortsatt rødt, men jeg håper det vil bli normalt med tiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]