- Gjør vi det vi er gode til vil Huddersfield få det vanskelig

Jürgen Klopp har gjort det klart at han ser på en bortekamp mot Huddersfield som vanskelig, men legger til at det først og fremst er opp til Liverpool å gjøre den jobben som forventes.

19. okt 2018 kl 17.04 Torbjørn Flatin

Huddersfield ligger 3. sist i Premier League, etter tre uavgjorte og fem tap på åtte kamper. De har scoret fire mål. Skulle «terrierne» ta sin første seier på lørdag mot Liverpool må det betegnes som noe av en sensasjon.

Jürgen Klopp har gjort det han kan for å understreke at dette blir en hard kamp, mot et lag som ledes av hans landsmann og venn David Wagner. På dagens pressekonferanse på Melwood kunne han likevel ikke legge skjul på at det først og fremst er opp til hans egne gutter. Hvis Liverpool gjør jobben vil det først og fremst være Huddersfield som får en hard kamp.

Ønsker ikke å gi bort presang

- Jeg er ikke bekymret for situasjonen til David i Huddersfield, men det bekymrer meg heller ikke at vi skal reise til Huddersfield for å spille, forklarte Liverpools manager.

- Det vil ikke bli en lett kamp, det vil bli det motsatte. Hvis vi gjør vårt beste, og gjør det vi er gode til, da vil Huddersfield få det vanskelig. Det er klart.

På spørsmål om han hadde sendt dagens bursdagsbarn David Wagner en presang, benektet Jürgen dette.

- For å være ærlig håper jeg at han ikke får noen fra meg i morgen heller.


Fabinho og Lallana

Det som bidrar til å øke nervene foran en slik bortekamp mot en innsatsfylt motstander og motivert publikum, er at et lag som Liverpool har hatt mange spillere ute i forbindelse med landslagsspill.

- Vi har hatt to dager til å gjøre forberedelser. Det er greit nok, selv om det er mye informasjon som må deles ut på kort tid, sa Klopp med en lett hevelse av skuldrene.

- Nå får vi vurdere hvem som er mest klare, slik vil det alltid være når nye spillere er involvert, fortsatt manageren på spørsmål og Fabinho og om en kunne forvente noen utskiftninger.

- En spiller som Adam Lallana er hva jeg vil kalle for et skikkelig alternativ igjen og han er svært nærme mer spilletid

Har du innspill til journalisten?
[email protected]