– Han er en utrolig trener

Roberto Firmino stortrives under Jürgen Klopp.

7. okt 2018 kl 08.42 Arild Skjæveland

Roberto Firmino er ikke den i Liverpool-troppen som oftest gir intervjuer. I forbindelse med oppbyggingen til storkampen mot Manchester City har han snakket med Sky Sports.

– Jeg var veldig sjenert før, og mye mer enn det jeg er nå. Det er fint at jeg har forbedret meg på det. For hver dag som går blir jeg mindre flau, sier han. Jeg kommer gradvis mer ut av skallet. Jeg har alltid vært sjenert – men ikke på banen. Der er jeg annerledes, sier han.

Denne uken fylte han 27 år. Av det en har sett av bilder på han og hans kones Instagram-konto fra den feiringen virker han ikke som en som er veldig sjenert nå lenger.

Stortrives under Klopp

Brasilianeren scoret 27 mål forrige sesong, og snakker veldig varmt om sin manager.

– Vi har bare jobbet sammen i tre år, men det føles som at det er mye lenger. Vi har gjort det bra og har fått en god start under ham. Vi drømmer stort, og ønsker å fortsette med det harde arbeidet – og vinne troféer.

– Jeg trives veldig godt under ham, og mener han er en utrolig trener. Jeg har lært så mye, og det gjelder ikke bare meg, men hele laget. Jeg mener han er strålende, sier Firmino om sin manager.

Gode minner mot City

I andre halvdel av forrige sesong vant Liverpool tre kamper mot City. Han blir spurt om 4-3 seieren i januar..

– Det var fantastisk. Det var en utrolig kamp som vi klarte å vinne. Adrenalinet kombinert med atmosfæren på banen under slike kamper er fantastisk.

– Klubben ønsker alltid å vinne troféer, og vi har fått en god start, men må holde fokus, for sesongen har akkurat startet. Vi tar det steg for steg, og prøver å spille bra og vinne kamper. Vi ser bare fremover, og ser hvor vi ender, sier Firmino.

Manchester City - Liverpool har avspark kl. 17.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]