SpillerbørsIngen tvil om at Salah er tilbake i toppform

Vi har Mohamed Salah som bestemann mot Cardiff.

27. okt 2018 kl 18.20 Arild Skjæveland

Liverpools beste: Mohamed Salah

Vurdert av: Arild Skjæveland

Alisson Becker 6

Har knapt noe som helst å gjøre før han må plukke ballen ut av sitt eget nett etter at Paterson har tuppet ballen mellom beina på han.

Trent Alexander-Arnold 7

Trent hadde bra kontroll på Josh Murphy, og var med mye offensivt. Slår innlegget før 1-0, og står høyt i banen.

Dejan Lovren 6

En solid kamp av Lovren mot en svak motstander. Dessverre har han ikke lagt av seg uvanen med å lage unødvendige frispark – og det er irriterende mot en motstander som fokuserer mye på det, selv om scoringen som kom etter det ble annullert i dag.

Virgil van Dijk 7

Liverpools kaptein for dagen styrer og organiserer. Er uheldig som er borti innlegget som fører til scoringen, men spiller en stødig og god kamp.

Alberto Moreno 6

Moreno får en sjelden sjanse, og spiller en god førsteomgang, men en svakere andreomgang. Skulle gjerne hatt en bedre innleggsfot med de posisjonene han kommer seg i.

Fabinho 7

Får fornyet tillit på midtbanen etter den gode kampen sist. Spiller en meget god kamp, og er en viktig grunn til at gjestene knapt får slått en pasning i den første omgangen.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen ser ut til å stortrives i denne rollen, og gjør en ny god kamp. I det ene øyeblikket er han i boks og har avslutningen hvor Salah setter i returen, og i det andre er han på et 60 metersløp hjem og får ryddet opp.

Adam Lallana 5

Det er kanskje slik at Klopp bruker Lallana i disse kampene for å få ham tilbake i kampform – men det ser ut som han er et stykke unna. Cruyff-fintene sitter, men han er litt for ofte på etterskudd og har mange balltap.

Sadio Mané 8

I den første omgangen er han veldig lite involvert der han er farlig – men den siste halvtimen er han tilbake. Scorer ett mål ut av ingenting og punkterer kampen med en flott chip etter å ha løpt halve banen.

Mohamed Salah 8

Salah var veldig god i dag. Scorer ett mål, spiller frem Virgil som header i stolpen, blir snytt for straffespark, før han leverer to flotte målgivende. Er absolutt tilbake i form.

Roberto Firmino 6

En litt merkelig kamp av Roberto Firmino. Er mye dypere i banen, men touchet sitter ikke slik vi er vant med. (Og nei, vi har ikke glemt den liggende tunnelen med ryggen til motspiller.)

James Milner

Får 20 minutter og gjør den jobben vi er vant med å se fra visekapteinen.

Xherdan Shaqiri

Kommer inn og får en halvtime. LFC hever seg flere hakk offensivt etter hans innhopp. Får endelig sin første scoring for klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]