– Jeg er sikker på at Guardiola vil se på fjorårets kamper se hva han kan gjøre

Andy Robertson forbereder seg til søndagens kamp mot Manchester City.

5. okt 2018 kl 10.14 Arild Skjæveland

Søndag kl. 17.30 kommer Manchester City til Anfield, til det som kanskje er den største kampen så langt i årets sesong.

City har klatret opp på tabelltopp på bedre målforskjell enn Liverpool – mens Chelsea følger to poeng bak. Forrige sesong ble Jürgen Klopps menn det første laget som slo City, da det ble 4-3 i ligaen. Det var så sent som i januar.LFC skulle slå City ytterligere to ganger den våren. 3-0 på Anfield og 2-1 på Etihad Stadium i Champions League.

– Det er en ny sesong, og jeg er sikker på at Guardiola vil se på de tre kampene der vi slo dem og se på hva han kan gjøre. Vi må være forberedt på det, sier Andy Robertson til Liverpoolfc.com.

– Forrige sesong gjorde vi det veldig bra mot dem. De to kvartfinalene var veldig bra, og spesielt hjemme da vi gikk opp i 3-0. Alle forventet en jevn kamp. I den andre omgangen viste vi en side vi ikke hadde vist før, da vi lå dypere og hindret dem fra å skape sjanser. Det er grunnen til at vi kom gjennom det til slutt, sier skotten.

Forbereder seg som vanlig

Venstrebacken sier laget forbereder seg som at det skulle være en hvilken som helst kamp.

– Vi slo dem forrige sesong, men det var de som endte opp med Premier League-tittelen, og det er den alle ønsker. De er mesterne, og de vil ha en kampplan. Forhåpentligvis er vår kampplan bedre den dagen, sier han.

– Vi går til det som at det er hvilken som helst kamp. Manageren sier alltid at ingen kamper er like, og at det er små forskjeller, men måten vi spiller på er alltid den samme, med noen få justeringer etter hvem vi møter. Det er ikke annerledes med City.

– Vi møter mesterne, og vi må være klar over det, men det er ikke annerledes fra noen annen kamp. Det er bare tre poeng som står på spill. Forhåpentligvis kan vi ta dem, og det ville vært stort for oss om vi klarte det før landslagspausen.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]