– Jeg kommer til å lære meg dette

Fabinho mener at tilvenningen til engelsk fotball går veldig bra.

9. okt 2018 kl 09.13 Einar Kvande

Med James Milner satt ut av spill frem til november måned kan Fabinho være en av spillerne som får muligheten til å vise seg frem i kampene mot Huddersfield, Røde Stjerne og Cardiff. Brasilianeren beretter at han blir mer og mer husvarm på Melwood og Anfield.

Midtbanespilleren kom fra Monaco for 43,7 millioner pund i sommer, men har så langt bare figurert i tre av klubbens 11 matcher denne sesongen. I Premier League har han ikke vært på banen ennå.

– Prosessen med å venne meg til engelsk fotball har vært veldig bra. Helt siden preaseason har jeg forstått måten Jürgen Klopp ønsker at det skal spilles på, og hvordan laget spiller, sier Fabinho til Sky Sports.

Har fått hjelp av brasilianerne

– Jeg har også et veldig godt forhold til mine lagkamerater, og spesielt brasilianerne. Roberto Firmino har hjulpet meg, og det har Alisson også, forteller han.

– Jeg har spilt litt mer i det siste, og det er viktig. Det å spille kamper har alt å si for å finne rytmen ute på banen.

– Dette er en ny erfaring for meg. Klopp har en annen måte å jobbe på i forhold til det jeg har vært vant med. Men jeg kommer til å lære meg dette.

– Jeg har allerede lært flere ting av ham, men dette er bare begynnelsen. Han er en trener som forlanger mye av spillerne sine, ikke bare i kampene, men også daglig på trening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]