DELER KLOPPS SKEPSIS  Dejan Lovren beskriver Nations League-kampene som vennskapskamper.

– Klopp har rett - Nations League er en tåpelig turnering

Dejan Lovren gir sin klubbmanager full støtte når det gjelder nyvinningen UEFA Nations League.

Dejan Lovren skal i ilden i UEFA Nations League fredag kveld, når England, med klubbkameratene Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Jordan Henderson, står på motsatt banehalvdel i Rijeka.

– Jeg er enig med Klopp, Nations League er en tåpelig turnering, siteres Liverpool-stopperen av Goal.com.

– Det er helt meningsløst å spille disse kampene. Det er ikke noen skikkelig turnering som du trenger å vinne, legger han til.

– Du kan kalle disse kampene hva som helst, men faktum er at de bare er vennskapskamper!

Både Kroatia og England tapte sine respektive åpningskamper i turneringen for Spania. VM-finalist Kroatia ble slått hele 6-0 i september.

Bak lukkede dører

Kampen mellom de to landene i Rijeka i morgen kveld vil spilles bak lukkede dører, uten publikum tilstede, etter at UEFA straffet Kroatia i forbindelse med en EM-kvalifiseringskamp mot Italia i 2016.

– Det blir en merkelig kamp uten publikum tilstede. Vi er ikke vant til det, og for England er det nok enda mer uvant.

– Det er synd, for det er en flott liten stadion. Det blir en vanskelig kamp.

– England ønsker nok å revansjere seg etter tapet i VM-semifinalen. Men det er som det er. Det er ikke vår feil at kampen går for tomme tribuner. Det skyldes dumme folk som gjorde dumme ting inne på banen. Jeg håper det var siste gangen noe slikt skjer. Dette blir en annerledes opplevelse.

– Jeg synes det er urettferdig å straffe fansen på denne måten, for fansen som ville ha gått på denne kampen var trolig ikke tilstede på det stadionet der dette skjedde. Men jeg antar de måtte ilegge oss en form for straff.

Del

Dejan Lovren

29.12.2017 17:07

Hevder Lovren-forklaring blir gransket

06.11.2017 20:50

– Ikke enkelt for meg

16.10.2018 14:15

– Alle som var med i VM virker slitne

Dejan Lovren mener han har forklaringen på hvorfor så mange sentrale spillere både i Premier League og Europa forøvrig ikke har virket helt i form denne høsten.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 22:33

Shaqiri klar til å møte Røde Stjerne både sportslig og mentalt

Som kosovoalbaner blir det spesielt for Xherdan Shaqiri å reise til Serbia, men han er bare fokusert på mest mulig spilletid med Liverpool.

+
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+