Klopp med «enormt» Fabinho-hint

Fabinho skal være så å si spikret i startoppstillingen mot Røde Stjerne.

23. okt 2018 kl 23.47 Arve Corneliussen

Både Jordan Henderson og Naby Keïta er uaktuelle grunnet skader. Adam Lallana er nettopp tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Dermed er veien inn til midtbanen kort for Fabinho.

Hvert fall om en skal tro Mirror-journalist David Maddock, som skriver: «Fabinho ser ut som et sikkert valg. Klopp forklarer at han ikke har tatt en endelig beslutning, men kommer med så stort hint som det omtrent er mulig når han blir spurt om brasilianeren har en sjanse:»

– Ja, det er klart. Det er bursdagen hans, forresten. Så det ville vært en fin gave, eller hva, spør Klopp retorisk overfor Mirror.

– Han blir bare bedre og bedre. Jeg har ikke bestemt meg for hvem som skal starte, men det er selvfølgelig veldig viktig for oss at han har vært her noen måneder allerede. Så vi kommer til å bruke ham, følger manageren opp.

Hittil har storkjøpet fra Monaco fått en treg start på Anfield.

Ligacupkampen mot Chelsea er den eneste han har startet. Borte mot Huddersfield fikk han ligadebuten da han ble byttet inn med 20 minutter igjen, noe han ligger an til å bygge videre på nå.

Som Klopp har gjort hele tiden, understreker han at det tar litt tid for nye spillere å tilpasse seg – og at Fabinho derfor har måttet være tålmodig.

– Jeg kan ikke korte ned tiden det tar å tilpasse seg et nytt system. Kanskje noen kan, men jeg kan ikke. Det tar litt tid å spille seg inn på laget mitt. Ilkay Gündogan (i Borussia Dortmund, journ. anm) trengte mer eller mindre et halvt år. Etter det spilte han stort sett hver kamp, påpeker tyskeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]