Klopp var alt annet enn fornøyd

Liverpool-manageren skal ha vært ganske krass mot spillerne sine i garderoben etter 1-0 seieren i Huddersfield.

22. okt 2018 kl 10.29 Einar Kvande

Det er Metro som melder at Klopp skal ha vært svært misfornøyd med spillerne sine i kampen mot Huddersfield, og dette skal han ha fortalt dem i klare ordelag i garderoben etterpå.

– Han er en veldig følelsesladet type, erkjenner Xherdan Shaqiri.

– Han krever at du presterer opp mot ditt beste, og hele tiden gir 100%. Ser han noe som ikke er 100% normalt vil han rope - og det gjorde han!

– Det er normalt. Alt var ikke så perfekt som han ønsker det.

– Til slutt vant vi kampen, og det var det viktigste. Vi må selvsagt analysere det vi gjorde, og se hva som var bra og hva som ikke var bra. Men jeg er oppriktig stolt over at vi holdt buret rent igjen. Det er veldig positivt, sier sveitseren.

Den siste pasningen var problemet

– Vi hadde sjanser til å score flere mål. 8-10 ganger handlet det om at vi ikke klarte å få den siste pasningen riktig. Vi kunne ha gjort det bedre, erkjenner han.

– Vi kan nok gjøre det bedre offensivt, men defensvit er det alltid bra for laget å holde buret rent.

– Alle forsvarsspillerne var gode. Dejan og Joe var veldig gode i lufta. De hadde en stor spiss mot seg, og var gode til å håndtere de lange ballene.

– Jeg visste det ville bli tøft. Huddersfield sliter for øyeblikket, men jeg har spilt her med Stoke og vet at det er et vanskelig sted å spille.

– Det var ikke verdens beste fotball vi serverte, men vi fikk de tre poengene, og det er det viktigste. Topplag må vinne kamper som denne, men du kan ikke spille god fotball hele tiden.

– Nå har vi ikke mye tid til å komme til hektene igjen. Neste kamp er rett rundt hjørnet, og da skal vi stå på igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]