Mané er det usikre kortet

Det er kommet mer klarhet i Liverpools skadesituasjon, men Jürgen Klopp er fortsatt usikker angående Sadio Mané.

19. okt 2018 kl 23.56 Torbjørn Flatin

- Jeg vet virkelig ikke. Vi må vente og se, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo angående den brukne tommelen til Sadio Mané og om det vil holde spilleren utenfor kampen mot Huddersfield lørdag kveld.

- Det er tre dager siden Sadio kom tilbake, det ble satt en diagnose og bla, bla, bla. For øyeblikket har jeg ikke peiling på hva han kan gjøre eller ikke gjøre med en støttebandasje på.

Mané har operert sin brukne tommel og vi antar at det vi kaller «støttebandasje» vil være en form for lett gips som tillates å brukes uten risiko for å skade motspillere.

- Vi må se an hva han ønsker å gjøre, fortsetter Liverpools manager. – Hvis han tror han kan spille da må jeg ta en avgjørelse ut fra hvordan det ser ut.


Milner inne og Keita ute

Ifølge Echo vil Virgil van Dijk, Mohamed Salah og James Milner alle være klare etter sine nylige skader, og Klopp bekreftet selv i dag at problemene med to ribbein for van Dijk ikke lenger var et problem.

Naby Keita er ikke aktuell for spill.

I forrige kamp spilte Joe Gomez høyreback og Dejan Lovren i midtforsvaret ved siden av van Dijk, og det blir interessant å se om Trent Alexander-Arnold kommer inn igjen.

Avisen trekker også fram Fabinho, Xherdan Shaqiri, Adam Lallana og Daniel Sturridge som alternativer for Klopp hvis han ønsker å gjøre forandringer til kampen mot Huddersfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]