Satt blant fansen

Jordan Henderson valgte tribunen da England slo Spania i Sevilla.

16. okt 2018 kl 10.46 Einar Kvande

Jordan Henderson fikk sitt andre gule kort i Nations League da England spilte borte mot Kroatia i forrige uke, og Liverpool-kapteinen var derfor suspendert da England spilte bortekamp mot Spania i går. Hendo valgte å dra til Spania med landslaget isteden for å returnere til Liverpool fra Kroatia, og han tok også et litt utradisjonelt valg da han skulle se kampen fra sidelinjen.

En video Henderson har lagt ut på sin Instagram-konto viser nemlig at 28-åringen satt på tribunen blant fansen under kampen på Estadio Benito Villamarin. England vant som kjent kampen 3-2.

Englands seier i Sevilla betyr at Three Lions nå er nummer to i sin Nations League-gruppe med fire poeng. Spania topper gruppen, etter at de vant på Wembley i forrige måned. Kroatia er sist med ett poeng.

Kroatia møter England på Wembley i november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]