Scorer mot alt og alle, men har aldri klart det på Anfield

Sergio Aguero har feilet på ni forsøk.

5. okt 2018 kl 12.24 Arild Skjæveland

Sergio Aguero er Manchester Citys stjernespiss. Har har scoret 207 mål på 302 kamper for de lyseblå etter overgangen fra Atletico Madrid sommeren 2011. Han scoret også det mest kjente målet i klubbens historie, da han sikret seriemesterskapet på overtid 13. mai 2012.

Denne sesongen har han kommet godt i gang, med åtte scoringer på 10 kamper. Fem av dem har kommet i ligaen, der Eden Hazard er toppscorer med seks mål.

Liverpools forsvar har møtt Aguero en rekke ganger. Totalt har han scoret seks mål på 19 kamper mot de helrøde – som i den perioden ikke har vært kjent for å ha et bunnsolid forsvar, slik det har sett ut i 2018.

Aldri på Anfield

Aguero har scoret mot 30 av de 31 Premier League-klubbene han har møtt i sin karriere, og mangler bare Bolton Wanderers. Det spørs om han får møtt dem på en stund.

Et sted han enda har til gode å score er på Anfield. Alle 30-åringens mål mot Liverpool har nemlig kommet på Etihad Stadium.

Spissen har vært på Anfield med Atletico Madrid i Champions League og Europa League uten scoring. Med Manchester City har han vært der én gang i ligacupen, og seks ganger i ligaen. Han står fortsatt uten mål.

Denne høsten har Aguero slitt med et ankelproblem, men han har likevel spilt og scoret mål. Det var usikkert om han ville spille mot Hoffenheim på tirsdag, men der startet han. Skadesituasjonen får vi vite mer om når Pep Guardiola har sin pressekonferanse kl. 14.30 i dag.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30 og vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]