RYDDER OPP  Dejan Lovren vinner ballen i duell med Manchester Citys Gabriel Jesus.

– Vi har slitt litt foran mål i det siste, så kanskje gjør det godt med en pause nå?

Dejan Lovren er fornøyd med ett poeng mot Manchester City, tatt i betraktning at gjestene fikk straffespark fem minutter før slutt.

Dejan Lovren ble kåret til Liverpools beste spiller på spillerbørsen til Liverpool.no etter 0-0 mot Manchester City. Kroaten sier seg fornøyd med ett poeng i toppoppgjøret, trass i fordelen av hjemmebane.

– Manchester City visste de ville få en tøff kamp. De visste vi hadde vunnet de tre siste kampene mot dem. Vi klarte ikke å score, men det ble ikke skapt mange sjanser heller. De hadde dette straffesparket mot slutten, så slik sett er dette et godt poeng for oss, konkluderte Lovren til Liverpoolfc.com etter kampen.

Første ligakamp for sesongen

Midtstopperen spilte sin første ligakamp for sesongen, og kom så absolutt fra oppgaven med æren i behold. Men selv er han mest opptatt av lagets prestasjon.

– Vanligvis er dette et oppgjør som inneholder mange mål. Tidligere har dette alltid være svært interessante kamper. Denne gangen var begge lag gode defensivt. Vi var veldig kompakte fra start av, men det vi savnet var selvsagt scoringen.

– I de siste fire kampene har vi slitt litt foran mål. Men ingenting er endret. Vi vil jobbe hardt, og jeg har virkelig tro på laget vårt. Det viktigste er å ikke slippe inn mål.

– Kanskje vil det gjøre oss godt å dra på landskamper nå, og komme tilbake friskere både i beina og hodet.

Uavgjort mellom topplagene Liverpool og Manchester på City, samtidig som Chelsea vant i Southampton, betyr at tre lag nå ligger øverst på tabellen med 20 poeng i Premier League.

Del

Dejan Lovren

29.12.2017 17:07

Hevder Lovren-forklaring blir gransket

06.11.2017 20:50

– Ikke enkelt for meg

16.10.2018 14:15

– Alle som var med i VM virker slitne

Dejan Lovren mener han har forklaringen på hvorfor så mange sentrale spillere både i Premier League og Europa forøvrig ikke har virket helt i form denne høsten.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+