– Vi har slitt litt foran mål i det siste, så kanskje gjør det godt med en pause nå?

Dejan Lovren er fornøyd med ett poeng mot Manchester City, tatt i betraktning at gjestene fikk straffespark fem minutter før slutt.

8. okt 2018 kl 10.12 Einar Kvande

Dejan Lovren ble kåret til Liverpools beste spiller på spillerbørsen til Liverpool.no etter 0-0 mot Manchester City. Kroaten sier seg fornøyd med ett poeng i toppoppgjøret, trass i fordelen av hjemmebane.

– Manchester City visste de ville få en tøff kamp. De visste vi hadde vunnet de tre siste kampene mot dem. Vi klarte ikke å score, men det ble ikke skapt mange sjanser heller. De hadde dette straffesparket mot slutten, så slik sett er dette et godt poeng for oss, konkluderte Lovren til Liverpoolfc.com etter kampen.

Første ligakamp for sesongen

Midtstopperen spilte sin første ligakamp for sesongen, og kom så absolutt fra oppgaven med æren i behold. Men selv er han mest opptatt av lagets prestasjon.

– Vanligvis er dette et oppgjør som inneholder mange mål. Tidligere har dette alltid være svært interessante kamper. Denne gangen var begge lag gode defensivt. Vi var veldig kompakte fra start av, men det vi savnet var selvsagt scoringen.

– I de siste fire kampene har vi slitt litt foran mål. Men ingenting er endret. Vi vil jobbe hardt, og jeg har virkelig tro på laget vårt. Det viktigste er å ikke slippe inn mål.

– Kanskje vil det gjøre oss godt å dra på landskamper nå, og komme tilbake friskere både i beina og hodet.

Uavgjort mellom topplagene Liverpool og Manchester på City, samtidig som Chelsea vant i Southampton, betyr at tre lag nå ligger øverst på tabellen med 20 poeng i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]