– Vi vinner fortjent, men 4-1 var kanskje litt i overkant

Brennhete Xherdan Shaqiri snakker etter lørdagens kamp.

28. okt 2018 kl 19.58 Arild Skjæveland

Liverpool slo Cardiff City hele 4-1 lørdag formiddag. På stillingen 1-0 entret formspilleren Xherdan Shaqiri banen og satte fart på de helrøde.

– Vi måtte være modige hele kampen. Vi scoret veldig tidlig, men det var en tøff kamp å spille i, og de er ikke et lag det er behagelig å spille mot. De er veldig fysiske, og vi visste at de var gode på dødballer, sier Shaqiri til Liverpoolfc.com.

– Slik det endte tror jeg resultatet var litt i overkant, men det er et bra tegn for laget at vi beholdt troen og prøvde å score flere mål. Vi vinner full fortjent, sier han videre.

Scoret sitt første mål

Shaqiri scoret Liverpools tredje mål. Det var hans første mål for klubben utenom pre-season.

– Det er fint å være her. Vi har et veldig bra lag, og ønsker suksess. Dersom vi spiller som dette kan vi ha det. Målet vårt er å være suksessfulle. Vi ser bra ut, men må holde det gående. Det er bare starten på sesongen, og vi har mange kamper i vente.

Liverpool slapp inn sitt første mål på Anfield i en ligakamp siden 24. februar.

– Forsvarsspillerne vil være skuffet over at vi slapp inn, men slik er fotballen. Vi kan ikke score fem-seks mål hele tiden uten å slippe inn. Alle lag slipper inn litt, men defensivt er vi fortsatt veldig sterke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]