– Anfield er langt unna lydnivået på Marakana

Vladin Milojevic sier det er utrivelig å gjeste Beograd som bortelag.

5. nov 2018 kl 18.06 Arild Skjæveland

Tirsdagens kamp mellom Røde Stjerne og Liverpool er utsolgt. Serberne er kjent for trøkket fra sine supportere hjemme på Stadion Rajko Mitic, også kjent som Marakana.

– Dette er en stor kveld for Røde Stjerne, for Beograd, for Serbia og hele regionen, sier manager Vladin Milojevic ifølge Liverpool Echo.

– En av de største klubbene i verden kommer hit, og det kommer til å bli litt av et syn. Liverpool er favoritten, og vi vet at vi er i en tøff gruppe, men vi kommer til å gi alt vi har, så ser vi om det holder, sier han videre.

Utrivelig som bortelag

Milojevic mener det vil bli livlig på stadion i morgen kveld.

– Alle vet hva det betyr å spille på Marakana. Det er ikke trivelig som gjest her. Jeg tror at også Liverpool kommer til å bli fascinert. Vi var på Anfield, men det er langt unna lydnivået og trykket her, sier han videre.

Vi er i en gruppe med lag som kjemper om å vinne Champions League-troféet. Vi kommer til å kjempe for hver eneste ball, og tenker ikke på resultatet. Vi kan gjøre det mye bedre enn i de to forrige Champions League-kampene.

Røde Stjerne vil ha den tidligere Chelsea-spilleren Marko Marin tilgjengelig igjen etter skade. Milojevic ville ikke si for mye om at Jürgen Klopp har latt Xherdan Shaqiri bli igjen hjemme på Merseyside.

– Jeg vet ikke hva jeg skal svare på det spørsmålet. Dersom Klopp har tatt den avgjørelsen, er det ikke behov for at jeg skal kommentere det. Alle kjenner til situasjonen, og om det er av taktiske grunner eller andre grunner til at han ikke er med, kjenner ikke til.

Røde Stjerne - Liverpool spilles tirsdag kl. 18.55 og sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]