Avfeier ryktene om rekordbud i januar

Liverpool har ingen intensjoner om å forsøke seg på Ousmane Dembélé, ifølge James Pearce.

14. nov 2018 kl 15.52 Marius Rabben

Den franske Barcelona-spilleren år har i lang tid vært blant navnene som stadig kobles til Anfield, og i begynnelsen av landslagspausen har engelske tabloidaviser skrevet om et potensielt Liverpool-bud på hele 85 millioner pund i vintervinduet.

Det stemmer ikke, påpeker Liverpool Echo-journalist James Pearce i en artikkel onsdag. Han skriver at 21-åringen ikke er en spiller som Jürgen Klopp jakter på.

Tilbake i mai ble ikke Dembélé-spekulasjonene mindre da Klopp spøkte og spurte retorisk om spilleren var på markedet, etter å ha fått spørsmål om interessen for den dribleglade franskmannen.

– Nå er jeg interessert, sa manageren med glimt i øyet den gangen, til latter fra presserommet, før han poengterte at han aldri vil kommentere overgangsrykter.

– Må arbeide med det vi har

Klopp uttalte også tidligere denne måneden at han ikke har noen planer om å styrke stallen i januarvinduet fordi han mener laget er godt nok utrustet i alle lagdeler. Noe drastisk må skje i perioden frem til overgangsvinduet dersom den innstillingen skal endres.

– Hvis det er noe crazy som skjer, så må vi kanskje ta en ny vurdering, men det er ikke noe jeg forventer, sa Klopp for snaue to uker siden.

– For øyeblikket har vi dobbel dekning i hver posisjon, tre i noen og fire i noen andre. Jeg synes ikke det er noen grunn til å gjøre noe veldig stort som å hente inn en ny angriper. Vi har alt vi trenger.

– Jobben vår nå er å benytte oss av den kvaliteten vi har og arbeide videre med det, for én spiller kommer ikke til å endre på det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]