Ser ingen grunn til å kjøpe spillere i januar

Fans som hadde håpet på en ny januar-overgang i Van Dijk-skala må smøre seg med tålmodighet.

3. nov 2018 kl 00.13 Johannes Steen

Om knappe to måneder åpner januarvindet. Forrige sesong hentet man inn sterke krefter for mye penger i form av Virgil Van Dijk. Denne vinteren er Jürgen Klopp forberedt på å skuffe fans som håper på en ny stor januarovergang.

– Om sinnsyke ting skjer, så kanskje må vi tenke nytt, men jeg forventer ikke det, siteres Klopp på av James Pearce i LiverpoolEcho.

– For øyeblikket ser det ikke ut som vi vil bli alt for travle, men alt dette avhenger av skader og denslags. For øyeblikket har vi hver posisjon to, tre og av og til dekket fire ganger.

REKORDKJØP:
REKORDKJØP:  Virgil Van Dijk ble en dyr, men nyttig tilvekst for Liverpool etter å ha kommet til Liverpool midtveis i sesongen. Han er til dags dato Liverpools dyreste spiller noen sinne,

– Jeg ser ikke noen grunn til å prøve å gjøre noe skikkelig stort som å kjøpe enda en spiss.Vi har alt vi trenger. Jobben vår er nå å bruke den kvaliteten vi har og jobbe med det, for en spiller forandrer ikke på det.

– Ingen tenker på forrige sesong

Liverpool gikk på et blytungt tap mot Real Madrid i Champions League-finalen i mai, og flere av spillerne hadde et skuffende VM i Russland. Jürgen Klopp er fornøyd med hvordan spillerne hans har taklet det mentalt.

– Vi er allerede på et mye bedre sted enn vi var på begynnelsen av sesongen med tanke på å tro på det vi driver med, sier manageren.

– Vi tapte så klart Champions League-finalen forrige sesong, vi kan ikke ignorere det. Vi kommer tilbake og jeg forventer av de å være 100 prosent klare i tankene, men det var ikke 100 prosent sikkert.

– Og de hadde alle forskjellige historier fra verdensmesterskapet. Veldig suksessfullt med England og Kroatia, ikke så veldig for alle de andre landene.

– Så hvordan er de når de kommer tilbake? Nå er vi alle ordentlig inne i denne sesongen. Ingen tenker på den forrige og det er det vi må gjøre nå – å bruke kvalitetene vi har og ikke tenke på noen andre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]