– Jeg var ikke en god spiller, men her hadde jeg scoret tre

Jürgen Klopp snakker om sjansene til Virgil van Dijk.

4. nov 2018 kl 12.34 Arild Skjæveland

Det endte 1-1 mellom Arsenal og Liverpool lørdag kveld. Virgil van Dijk hadde tre store sjanser, men ingen endte i scoring.

På den første ble han spilt fri inne i feltet. Han tok ned ballen på brystet og avsluttet rett på Bernd Leno. På den andre sjansen kom Leno ut, og Van Dijk headet i stolpen på det tomme målet. Den tredje var på en corner da han fikk stå umarkert inne i boksen.

– Jeg snakket med Virgil van Dijk etter kampen, og han fortalte meg at han burde ha scoret hattrick, sier Klopp til The Mirror.

– Jeg var ikke en veldig god fotballspiller, men jeg var god på hodet, og i dag hadde jeg scoret tre, sier manageren.

For mye ansvar på midtbanespillerne

Klopp mener det ble for mye jobb for midtbanespillerne lørdag kveld.

– Når Arsenal jakter scoring kaster de alt oppover på banen. Det er veldig kult, men vi var ikke så kompakte som jeg ønsket. Arbeidshestene våre på midtbanen fikk for mye ansvar på sine skuldre, sier Klopp.

– Vi fikk ikke stengt ned Alex Iwobi, og han spiller pasningen som fører til målet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]