Milner raste i garderoben i pausen

Vanligvis er det bare Jürgen Klopp som snakker i pausen, men etter 45 minutter mot Arsenal hadde James Milner noe på hjerte.

5. nov 2018 kl 08.44 Arve Vassbotten

Liverpool slet til tider i første omgang mot Arsenal, og spesielt på midtbanen. Jürgen Klopp har avslørt at en rasende visekaptein, James Milner, tok for seg problemene i pausen.

– Når man har en kompakt formasjon, gir man motstanderen muligheten til å sentre inn i noen områder, og da presser man. Det er ikke så komplisert.

– Men Arsenal hadde to til tre muligheter for hvor de kunne spille ballen, og det gjør livet ganske ukomfortabelt for de tre på midtbanen. Vi var for høyt på vingene. Vi har gjort det veldig bra tidligere, men vi gjorde ikke det i første omgang, sa Klopp etter kampen.

Milner er som en god rødvin

– Milner så det, og han var ikke fornøyd med det. Slik er det i garderoben. Mange menn med testosteron. Vanligvis er det bare jeg som snakker, men noen ganger før jeg starter å snakke kommer guttene med noen ord.

– Det er bra vi kunne endre det i pausen, og han var riktig person til å score målet, sier Klopp.

Liverpool endret noe på formasjonen i pausen, og tok ledelsen. Men etter at Milner satte inn ledermålet etter 61. minutter, utlignet Alexandre Lacazette.

– Selvsagt er han en leder. En ordentlig leder, sier Klopp om Milner.

Han mener også Milner kunne spilt for England igjen.

– Millie er som vin, en veldig god rød en. Er Leeds kjent for vin?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]