Åpen for å finne seg en ny klubb

Alberto Moreno mener han burde fått flere sjanser etter skaden han pådro seg i desember i fjor.

27. des 2018 kl 08.27 Arild Skjæveland

Da Alberto Moreno kom til Liverpool sommeren 2014 signerte han en femårskontrakt. Den kontrakten er i ferd med å gå ut. I et intervju med det spanske radioprogrammet El Transistor forteller 26-åringen at han er skuffet over hvor få muligheter han har fått etter ankelskaden han pådro seg mot Spartak Moskva forrige sesong.

Forrige sesong spilte venstrebacken fast frem til han skadet seg i desember, men fikk kun sju kamper i alle turneringer i andre halvdel av sesongen. Denne sesongen har han kun vært involvert i fire kamper.

– Det føltes ikke så bra at Klopp bestemte seg for Robertson. Jeg synes jeg fortjente en sjanse til å bevise hva jeg kunne etter skaden, sier Moreno til radioprogrammet.

Åpen for å dra

Moreno virker til å være en populær spiller i garderoben, og har en spesielt god tone med de brasilianske spillerne i klubben.

Han er åpen for å finne seg en ny klubb når overgangsvinduet åpner.

– Liverpool foreslo å fornye kontrakten min, men vi har ikke kommet til enighet. I januar åpner overgangsmarkedet, og så får vi se. Jeg har ikke kommet til enighet med Liverpool eller noen annen klubb, sier han.

– Det er veldig fint å se Liverpool helt på toppen. Laget har forbedret seg mye i forsvar, og de på topp scorer hver eneste gang. De som sa at Salah var en «one season wonder» er stille nå. Samtidig er det ingen her som husker Ramos-episoden, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]