Frykter at Trent må stå over mot United

Liverpool står overfor en høyreback-krise foran storkampen på søndag.

12. des 2018 kl 13.44 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold skal ha en scan av foten sin i dag, og man frykter at høyrebacken må stå over den viktige Premier League-kampen mot Manchester United på Anfield søndag.

20-åringen haltet av banen i sluttminuttene av tirsdagens Champions League-thriller mot Napoli på Anfield.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo har Alexander-Arnold fortsatt smerter i foten, og en røntgenundersøkelse i dag vil avsløre om det er noe ben i foten som er brukket.

Skulderskade for Matip

Joël Matip fikk en skulderskade mot Napoli, og Jürgen Klopp har nå noe som ligner en skadekrise i forsvarsrekka foran møtet med United.

Joe Gomez er ute til langt ut i januar måned, etter at han fikk et brudd nederst i leggen mot Burnley, mens Nathaniel Clyne også har vært ute en stund etter at han fikk en smell på trening.

Lovren tilbake

Pearce tror at Dejan Lovren, som kom inn for Alexander-Arnold i sluttminuttene mot Napoli, vil spille midtstopper sammen med Virgil van Dijk mot Jose Mourinhos menn.

Dersom Alexander-Arnold må stå over mot United må Klopp benytte enten James Milner eller Fabinho som høyreback. Milner spilte der mot Bournemouth forrige helg, men også han måtte byttes ut mot Napoli. Det var heldigvis bare på grunn av krampe.

Liverpool v Manchester United ser du på TV 2 Sport Premium søndag 16. desember klokken 17.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]