BLIR:  Dette var forsiden på L'Equipe forrige onsdag. Fabinho ser ingen grunn til å flytte til Paris når overgangsvinduet åpner i januar.

– Jeg har ingen grunn til å dra fra Liverpool

Fabinho svarer etter overgangsspekulasjonene.

Den franske sportsavisen L’Equipe rapporterte i forrige uke at Paris Saint-Germain ville prøve å sikre seg Fabinho – bare et halvt år etter at han signerte for Liverpool.

Nå har midtbanespilleren blitt konfrontert med spekulasjonene, og avviser at det er hold i de ryktene.

– Jeg ble fortalt at det var noe om det i pressen, men jeg har aldri sagt at jeg ønsker å forlate Liverpool, sier han i et intervju med UOL

– Jeg visste at jeg måtte være tålmodig og vente på at jeg skulle få sjansen. Jeg er lykkelig i Liverpool, og har ingen grunn til å dra, sier han videre.

Sutret ikke

Det tok lang tid før brasilianeren fikk sjansen. Han forteller at han ikke sutret av den grunn.

– Klopp ga meg ikke så mye forklaring, men vi snakket på trening, slik at jeg ikke skulle miste motet og holde fokus på jobben min uten at det gikk utover innsatsen.

– Jeg visste at det var midlertidig, og jeg sutret ikke over det. Jeg prøvde å jobbe fordi jeg visste at sjansene ville komme. Nå vil jeg bare spille flere kamper.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+