–Jeg likte det ikke, men manageren gjorde det rette

Andy Robertson har spilt 17 av 19 Premier League-kamper denne høsten.

28. des 2018 kl 21.25 Einar Kvande

Andy Robertson elsker å spille kamper, og blir derfor som de fleste spillere veldig skuffet når han blir satt ut av laget.

– Jeg ønsker ikke å miste en eneste kamp. Jeg har vært skuffet over at jeg måtte stå over to kamper, men manageren tok trolig den riktige beslutningen. Han snakket til meg om disse to kampene, og det er greit. Jeg er godt fornøyd med antall kamper jeg har fått spille. Jeg elsker å spille kamper sammen med guttene foran våre fans. Det er hva jeg ser frem til, sier Robbo til Liverpoolfc.com.

– Det er selvsagt morsomt på trening også, men det er kampene som er vårt brød og smør, og alle gode spillere ønsker å spille. Alle som må slite benken blir skuffet. Heldigvis har jeg ikke måttet det så mange ganger denne sesongen, og jeg akter å fortsette slik.

Hard kamp om plassene

Men Robertson vet så inderlig vel hvor sterk konkurransen er i troppen, og at han derfor må yte 100 prosent hele tiden.

– Du kjenner det litt mer på kroppen i desember, på grunn av det høye antallet kamper vi spiller. Men det er noe alle lag må håndtere, og vi er intet unntak.

– Det handler om å forberede seg skikkelig, og restituere seg skikkelig etter hver kamp. Alle spillerne har gjort dette veldig bra, og det er grunnen til at vi er i så god form.

Ingen skade

Robertson ble byttet ut mot tampen av kampen mot Newcastle, men forsikrer alle røde supportere om at det ikke dreier seg om noen skade.

– Nei, alt står bra til. Manageren sa etter kampen at han ønsket å gi meg 15 minutter med hvile. Jeg tror egentlig bare at han tenkte på at jeg har spilt mange kamper, og kampen var i realiteten avgjort.

– Men jeg ønsker å spille hvert minutt i hver eneste kamp, så jeg håper Klopp ikke gjør dette til noen vane!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]