– Klopp drar oss ned på jorda

Til tross for en sesongstart uten serietap, er ikke Gini Wijnaldum redd for at noen i Liverpool skal føle seg uovervinnelige.

13. des 2018 kl 13.32 Arve Vassbotten

Da Gini Wijnaldum fikk spørsmål om det var nok en kveld med Europacup-drama etter 1-0-seieren mot Napoli, svarte nederlenderen:

– Hvorfor en kveld med drama? Jeg tror ikke det er drama når vi vinner. Det er en kveld vi nyter.

Men selv om han snur på det, innrømmer også Wijnaldum at Alisson Becker reddet inn feiringen på tirsdag.

– Det er derfor han er keeper, for å redde! Det var en veldig bra redning, og med den sendte han oss som ett av 16 lag videre. Han gjør det i nesten hver eneste kamp. Noen er alene med keeper, og man tror han skal score, og så redder Alisson. Han har hjulpet oss mye, og jeg håper han kan spille slik til slutten av sesongen, sier Wijnaldum til Goal.com.

Uovervinnelige?

Tirsdag var 15 gang denne sesongen at Alisson holdt buret rent på Anfield, på 18 kamper. I serien har Liverpool 13 seiere og tre uavgjort, og har bare sluppet inn 6 mål hele sesongen.

– Uslåelige? Nei, det er vi ikke. Vi vet at vi må gjøre mye for å ikke tape kamper, og enda mer for å vinne. Vi må spille godt hver uke for å fortsette den gode perioden vi er i nå.

– Vi tror ikke vi er uslåelige, men hadde vi trodd det har vi en manager som ville dratt oss ned på jorda igjen, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]