Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

14. des 2018 kl 17.47 Johannes Steen

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av Fansen som Standard Chartered Player of the Month i november, foran Xherdan Saqiri, Mohamed Salah og Andy Robertson. Det er første gang han vinner prisen.

Unggutten spilte fire kamper i november, og kanskje mest minneverdig var hans vakre frispark som doblet ledelsen mot Watford.

Det er massivt. Å få en pris fra fansen betyr mye mer, spesielt for meg. Jeg er takknemlig for støtten de har gitt meg så langt. Forhåpentligvis er det mer i vente, sier vinneren selv til Liverpoolfc.com

Det ble seire mot Fulham og Watford, men en uavgjort mot Arsenal og tap mot både Røde Stjerne og Paris Saint-Germain sørget for at november ble en noe tøff måned. Etter månedsskiftet har imidlertid de røde vunnet samtlige fire kamper.

– I november fikk vi ikke alle resultatene vi ønsket oss, men vi har egenskapen med å slå tilbake og bevise hvorfor vi er et så bra lag, forteller Alexander-Arnold.

Den unge backen pådro seg en skade på tampen av kampen mot Napoli på tirsdag, og vil være utilgjengelig mot Manchester United på søndag. Det er i likhet med Joe Gomez og Joël Matip.

– Trents skade er ikke like alvorlig som skadene de to andre spillerne har, men det er selvsagt langt unna gode nyheter at han ble skadet også, sa Klopp på pressekonferansen fredag.

Skal man tro de mest optimistiske prognosene kan månedens spiller i november være tilbake i startoppstillingen mot Newcastle 2. juledag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]