– Det var et gunstig tidspunkt å score på

Innbytter Rafael Camacho om scoringen som sendte Liverpool U19 til kvartfinalen i UEFA Youth League.

22. feb 2018 kl 12.47 Einar Kvande

Camacho avgjorde 1/8-finalen mot Manchester United med en strålende scoring 13 minutter før slutt. Da hadde portugiseren vært på banen i bare seks minutter, etter at han erstattet Bobby Adekanye, som hadde slitt med krampe.

– Jeg kom inn og forsøkte å gjøre ting enkelt, forklarer Camacho til Liverpoolfc.com.

– Vi forsøkte selvsagt å skape noe på kontringer, men jeg trodde ikke jeg skulle score et mål som det der, legger han til.

– Det var et gunstig tidspunkt å score på, for United var på vei tilbake i kampen. Vi ledet bare 1-0, så det roet nervene våre at vi fikk et mål nummer to.

– Det er alltid godt å slå Manchester United, fordi rivaliseringen mellom klubbene er så sterk. Det var en vidunderlig følelse å slå dem i en så stor turnering.

– Det er deilig å være i kvartfinalen, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde vårt andre mål, slik at vi kunne roe oss ned.

City i kvartfinalen

Nå venter Manchester City på bortebane i kvartfinalen for Steven Gerrards gutter.

– Vi vet at City vant sin 1/8-finale på straffespark-konkurranse. Vi har et strålende lag, som jobber hardt i tillegg. Vi føler at vi kan nå langt i denne turneringen, avslutter Camacho.

Kvartfinalene

Real Madrid v Chelsea
Manchester City v Liverpool
Barcelona v Atletico Madrid
Tottenham Hotspur v FC Porto

Kvartfinalene i UEFA Youth League spilles tirsdag 13. og onsdag 14. mars, og skal avgjøres i løpet av en kamp.

Dersom Liverpool vinner over City venter enten Barcelona eller Atletico Madrid i semifinalen. Den spilles i Nyon i Sveits fredag 20. april.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]