– Dette var en lagseier

Ben Woodburn er høyt oppe etter å ha sendt Manchester United ut av UEFA Youth League.

22. feb 2018 kl 11.24 Einar Kvande

En seier over Manchester United smaker ekstra godt, uansett nivå. Det er en oppfatning Ben Woodburn også deler. Tenåringen var kaptein da Liverpool U19 tok seg til kvartfinalen i UEFA Youth League på erkerivalens bekostning.

– Du sitter selvsagt igjen med en god følelse etter å ha slått Manchester United i denne spesielle turneringen. Det var bra for hele laget vårt, sier Woodburn til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes alle spilte bra. Både de unge spillerne, de som kom inn fra benken, og de eldste spillerne. Alle spilte en viktig rolle, og dette var en flott seier for oss, fortsetter mannen som gjorde det første målet i 2-0 seieren.

Planen fungerte

– Planen var å presse høyt fra start av. Vi hadde sett noen klipp, og følte at vi kunne ta dem på å vinne igjen ballen høyt i banen. Det var akkurat det vi gjorde.

Woodburns heading i mål etter elleve minutter roet nervene, mens Rafael Camachos strålende skudd 13 minutter før slutt satte spikeren i United-kista.

– Det var en flott avslutning av Rafael. Jeg har sett ham gjøre dette flere ganger, og jeg er sikker på at han vil gjøre det igjen også. Den scoringen ga oss en god følelse. Den tok bort presset mot slutten. United hadde ballen mye i andre omgang, men den andre scoringen hjalp oss til å dra i land seieren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]