LAGSEIER  Ben Woodburn jubler for sin scoring mot Manchester United i 1/8-finalen i UEFA Youth League.

– Dette var en lagseier

Ben Woodburn er høyt oppe etter å ha sendt Manchester United ut av UEFA Youth League.

En seier over Manchester United smaker ekstra godt, uansett nivå. Det er en oppfatning Ben Woodburn også deler. Tenåringen var kaptein da Liverpool U19 tok seg til kvartfinalen i UEFA Youth League på erkerivalens bekostning.

– Du sitter selvsagt igjen med en god følelse etter å ha slått Manchester United i denne spesielle turneringen. Det var bra for hele laget vårt, sier Woodburn til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes alle spilte bra. Både de unge spillerne, de som kom inn fra benken, og de eldste spillerne. Alle spilte en viktig rolle, og dette var en flott seier for oss, fortsetter mannen som gjorde det første målet i 2-0 seieren.

Planen fungerte

– Planen var å presse høyt fra start av. Vi hadde sett noen klipp, og følte at vi kunne ta dem på å vinne igjen ballen høyt i banen. Det var akkurat det vi gjorde.

Woodburns heading i mål etter elleve minutter roet nervene, mens Rafael Camachos strålende skudd 13 minutter før slutt satte spikeren i United-kista.

– Det var en flott avslutning av Rafael. Jeg har sett ham gjøre dette flere ganger, og jeg er sikker på at han vil gjøre det igjen også. Den scoringen ga oss en god følelse. Den tok bort presset mot slutten. United hadde ballen mye i andre omgang, men den andre scoringen hjalp oss til å dra i land seieren.

Del

Ben Woodburn

16.03.2018 13:47

Woodburn sliter med helsen

Jürgen Klopp bekrefter at Ben Woodburn er uaktuell til troppen mot Watford fordi 18-åringen fortsatt ikke er helt frisk.

09.03.2018 23:21

Gjorde comeback etter matforgiftning - ble skadet

Ben Woodburn spilte sin første kamp etter en sykdomsperiode, og ble skadet helt på tampen av Liverpool U23 sin kamp mot Manchester United i kveld.

05.03.2018 15:43

Wijnaldum og Woodburn er uaktuelle mot Porto

Duoen har slitt med sykdom den siste tiden.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+