TILBAKE:  Virgil van Dijk og Sadio Mané skal tilbake til St. Mary's i helgen.

– Det var ikke som at vi stjal Virgil van Dijk

Jürgen Klopp mener Southampton bør være fornøyd med summen de fikk.

Søndag er Virgil van Dijk tilbake på St. Mary’s, og klubben han ønsket å forlate fra i fjor sommer. I januar fikk han viljen sin, og ble Liverpool-spiller.

Jürgen Klopp forventer at det vil bli utfordrende for den store midtstopperen.

– Det vil ikke bli det mest vennskapelige møtet, men jeg er ikke sikker, sa Klopp på dagens pressekonferanse da han ble spurt om hvilken velkomst rekordkjøpet ville få.

Han mener Southampton bør være fornøyd med summen de fikk.

– Jeg tror ikke noen i Southampton vil si at vi stjal ham eller noe. Det var en veldig offentlig overgang, og tallene – selv om de ikke er 100 prosent riktige, så tror jeg de vil være fornøyde og si «takk for alle pengene vi har nå», eller det kan være motsatt, sa manageren.

Spøkte om Southampton-linken

Liverpool har fem spillere i stallen som er kjøpt fra Southampton. I tillegg til Van Dijk er Dejan Lovren og Sadio Mané ventet å være i startoppstillingen. Adam Lallana vil trolig være på benken, mens Nathaniel Clyne er ute med ryggskade.

– Siden jeg kom til iverpool, er det ikke bare spillerne vi har, men halve Premier League dersom du spør «hvor kom han fra? … Southampton». Om vi ikke får bruke tidligere Southampton-spillere vil vi ha et problem med midtstoppere. Vi har da kun to igjen, og det er ikke så kult.

– Det er veldig gode spillere fra dette området, så kanskje vi må sette opp speideravdelingen vår i Southampton og starte tidlig.

Vil snakke med Virgil

Klopp vil ha en samtale med Virgil van Dijk før søndagens kamp.

– Jeg vil så klart snakke med Virgil om det. Med de andre spillerne snakket jeg ikke om det, for jeg visste ikke og hadde ikke undersøkt hvor de kom fra, sa Klopp.

– Vi er alle mennesker, og lar oss påvirke av omstendighetene. Det vil ikke bli en helt vanlig kamp. Slik fotballsupportere er, så ønsker de å forstyrre alt vi prøver å få til, for å hjelpe sitt lag, og de vil pipe. Om det er bra? Jeg synes ikke det. Om det vil ha påvirkning? Jeg tror ikke det, men vi får se og bør ikke gjøre så mye utav det.

– Vi må akseptere hvordan det blir. Høyt, ikke bra kanskje, men vi må spille fotball.

Del

Virgil Van Dijk

23.02.2018 11:18

– Jeg forventet ikke at vi skulle finne tonen så raskt

Dejan Lovren er blitt mektig imponert over stopperkollega Virgil van Dijk.

22.02.2018 18:21

Hvem når høyest i midtstopperduellen?

Jürgen Klopp har benyttet tre midtstopperpar etter at Virgil van Dijk kom i januar, hvor Joel Matip og Dejan Lovren ventelig vil være de som kjemper om å bli makker til nederlenderen.

16.02.2018 13:10

Stopperduellen:Hvem passer best sammen med van Dijk?

Etter at Virgil van Dijk kom til klubben er det tre ulike stopperpar som er brukt.

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+