En av West Hams mest kreative spillere kan være tilbake mot Liverpool

Offensiv midtbanespiller er ikke langt unna en retur etter en hamstringskade.

16. feb 2018 kl 14.50 Einar Kvande

Manuel Lanzini forteller til West Hams offisielle nettsted at han snart vil være tiltake i full trening etter en hamstring-skade.

Argentineren, som fylte 25 år i går, har gått glipp av de fire siste kampene til The Hammers, men har nå intensivert treningsarbeidet og vil antagelig være tilbake i full trening i neste uke.

– Jeg føler meg bra. Skaden blir bedre for hver dag som går, og jeg forventer å være tilbake om kort tid. Jeg trener hardt, og jeg forventer å trene for fullt med laget i neste uke, sier West Hams nummer 10.

Lanzini er en av London-klubbens mest kreative spillere. Med fem målgivende pasninger topper han den statistikken i klubben sammen med Aaron Cresswell. Mot Liverpool kan vi få se ham linke opp med Marko Arnautovic, Chicharito og nysigneringen Joao Mario i Hammers-angrepet.

– Det er bra at Marko er tilbake nå. Han er en veldig god spiller, som vi trenger. Jeg ser også frem til å spille sammen med Joao Mario. Han er en viktig spiller, og sammen har vi gode kvaliteter, sier Lanzini.

Argentineren har forøvrig gode minner fra Anfield. Han scoret der allerede etter tre minutter da West Ham vant 3-0 over Brendan Rodgers sitt Liverpool-mannskap den 29. august 2015.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]